Φεστιβάλ / Βραβεία

Βλέπετε τη ζωή ποδήλατο;

στα 10

Το Bicycle Film Festival σας προσκαλεί στο κινητό του πάρτυ και χαρίζει στους αναγνώστες του Flix ένα ξεχωριστό δώρο!

Βλέπετε τη ζωή ποδήλατο;

Το Bicycle Film Festival ξεκίνησε πανηγυρικά χθες και υπόσχεται, μέχρι και την Κυριακή να μετατρέψει την Αθήνα σε μια όμορφη πόλη σε δύο τροχούς.

Ση δεύτερή του στάση στην Αθήνα, το διεθνές Bicycle Film Festival που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια στη Νέα Υόρκη για να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ στον πλανήτη και να φιλοξενείται φέτος σε 27 χώρες, είναι έτοιμο να αποδείξει πως η ζωή στο δίκυκλο μπορεί να είναι - εκτός από εναλλακτική - και απόλυτα συναρπαστική. Από τις 8 μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου με βάση το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μην παραξενευτείτε αν βλέπετε ποδήλατα σε κάθε άκρη της πόλης!

Το Bicycle Film Festival και η ομάδα GPO crew, που παίρνει μέρος στην έκθεση «Spoked!», έχει ετοιμάσει έναν πανέμορφο, αστείο, αισιόδοξο κατάλογο που πωλείται στη διάρκεια του Φεστιβάλ σε αριθμημένα αντίτυπα, μόνο 160. Δύο από αυτά μπορούν να γίνουν δικά σας, αν στείλετε email με το όνομά σας στη διεύθυνση win@flix.gr, γράφοντας οπωσδήποτε Bicycle Film Festival στο subject, μέχρι και την Κυριακή. Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery και διεκδικήστε τα!

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και το πλήρες πρόγραμμα του Bicycle Film Festival: σας περιμένει σήμερα, Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.