Buzz

Αυτό που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι

στα 10

Μετά την αποχώρηση του Σάσα Μπαρόν Κοέν από την κινηματογραφική βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, οι φήμες θέλουν τον Ντάνιελ Ράντκλιφ να προβάρει ήδη τις ψηλές του νότες για να τραγουδήσει το «Bohemian Rapsody».

Αυτό που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι

H φήμη διέρρευσε από την Daily Star, η οποία σε ρεπορτάζ της ισχυρίζεται πως μια πηγή αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει προτείνει το ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στην επικείμενη κινηματογραφική βιογραφία του ηγέτη των Queen στον Ντάνιελ Ράντκλιφ, μετά την αποχώρηση του Σάσα Μπαρόν Κοέν: «Ο Ντάνιελ έχει ειδοποιηθεί, πως αν θέλει το ρόλο είναι δικός του».

Προσωπικό πρότζεκτ του Σάσα Μπαρόν Κοέν, το biopic του Φρέντι Μέρκιουρι, έτσι όπως το είχε φανταστεί ο αιρετικός βρετανός κωμικός ήταν μια βρώμικη, ξέφρενη και οπερατική βιογραφία που θα ταίριαζε στη φαντασμαγορική και τραγική ζωή του ηγέτη των Queen. Μόνο που τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας αλλά και η οικογένεια του Μέρκιουρι διαφώνησαν, εκφράζοντας την επιθυμία τους η ταινία να είναι πιο φιλική στο μέσο θεατή χωρίς αδρές γραμμές γύρω από την ομοφυλοφιλία του Μέρκιουρι αλλά και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του πριν πεθάνει από AIDS.

Μαζί με τον Κοέν, αποχώρησαν από το πρότζεκτ και ο Πίτερ Μόργκαν (ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος του «Frost/Nixon», της «Βασίλισσας» και του «Rush»), αλλά εξαφανίστηκαν και οι φήμες για τους πιθανούς σκηνοθέτες της ταινίας (ανάμεσά τους ο Ντέιβιντ Φίντσερ και ο Τομ Χούπερ).

Σε κάθε περίπτωση η Daily Star αναφέρει πως η πηγή που της αποκάλυψε την εμπλοκή του Ράντκλιφ στο πρότζεκτ δήλωσε πως ο νεαρός ηθοποιός είναι πιο κοντά στο ύψος του Μέρκιουρι και επίσης ξέρει να τραγουδάει.

Αν ο Ράντκλιφ δεχθεί θα είναι η δεύτερη φορά που παίζει έναν διάσημο γκέι στη μεγάλη οθόνη, μετά τον Αλεν Γκίνσμπεργκ στο «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδα και ο μόνος λόγος που το αναφέρουμε είναι επειδή ο ίδιος ο Ράντκλιφ έχει δηλώσει πως μισεί την... τυποποίηση μετά από τη δεκαετία που τον στιγμάτισε ως Χάρι Πότερ.

Διαβάστε ακόμη: