Buzz

Το εμπάργκο των spoilers για τους «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» σταματά από βδομάδα

στα 10

Οσοι δεν έχετε δει ακόμη την ταινία κάντε το όσο προλαβαίνετε, μιας και από τη Δευτέρα τα spoilers θα μπορούν να ρέουν ελεύθερα και μάλιστα με τις ευλογίες των αδερφών Ρούσο.

Το εμπάργκο των spoilers για τους «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» σταματά από βδομάδα

Είστε από εκείνους του λίγους που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δουν τους «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» και αποφεύγετε με κάθε δυνατό τρόπο τα spoilers; Δυστυχώς σας έχουμε δυσάρεστα νέα μιας και από τη Δευτέρα που μας έρχεται το εμπάργκο των spoilers σταματά και ο καθένας μπορεί να πει και γράψει ό,τι θέλει για την ταινία.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν οι αδερφοί Ρούσο οι οποίοι, αν και όλο αυτό τον καιρό ήταν αρκετά αυστηροί με τα spoilers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισαν πως όσοι δεν έχουν δει ακόμη τη τελευταία ταινία των Εκδικητών έχουν μέχρι και αυτό το Σαββατοκύριακο να το κάνουν, γιατί από βδομάδα κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα σε όσους αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα μυστικά της.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε για ένα MCU που τα χωράει όλα - από εδώ και στο εξής

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν φτάσει στα άκρα ακούγοντας κάποιο spoiler από την ταινία. Κάποιοι μάλιστα τραυματίστηκαν γιατί είπαν κάτι που είπαν, μικρό ή μεγάλο, για αυτήν όπως στο Χονγκ Κόνγκ όταν ένας άντρας ξυλοκοπήθηκε άγρια από πλήθος όταν άρχισε να φωνάζει κάποια spoilers έξω από έναν κινηματογράφο που έπαιζε την ταινία. Ακόμη ένας άλλος άντρας στην Αμερική τραυματίστηκε όταν ένας συνάδελφός του του έριξε μπουνιά στο στομάχι και τον έστειλε στο νοσοκομείο όταν είπε κάποια πράγματα από την εξέλιξη της ιστορίας της.

H spoiler-οφοβία είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αλλά απ' ό,τι φαίνεται η παραφροσύνη σταματά εδώ: από τη Δευτέρα όλοι θα μιλάνε για την ταινία ελευθέρα και με τις ευλογίες των αδερφών Ρούσο. Οπότε όσοι θέλετε να την δείτε κάντε το τώρα που προλαβαίνετε ακόμα. Πάντως οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» έχει σπάσει τα εισπρακτικά ρεκόρ όπου κι αν παίζεται. Στην Ελλάδα έκανε πάνω από 78.000 εισιτήρια στην πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, το καλύτερο άνοιγμα πρώτης μέρας στα ελληνικά κινηματογραφικά χρονικά. Στη Κίνα ήδη έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παγκοσμίως, το πρώτο μόλις Σαββατοκύριακο προβολής της έκανε πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ιστορικό παγκόσμιο ρεκόρ και συνεχίζει ακάθεκτη.

Διαβάστε ακόμα: