Buzz

Οταν ο Κάπτεν Αμέρικα και ο Hawkeye αποκάλεσαν τη Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Τζοχάνσον «τσουλί»!

στα 10

Το μπελά τους βρήκαν από τα κοινωνίκά δίκτυα ο Κρις Εβανς και ο Τζέρεμι Ρένερ όταν σε συνεντευξή τους αποκάλεσαν τη Μαύρη Χήρα «τσουλί». Κατηγορήθηκαν για σεξισμό και ζήτησαν συγγνώμη ως υπέροχοι, ευγενικοί «Avengers».

Οταν ο Κάπτεν Αμέρικα και ο Hawkeye αποκάλεσαν τη Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Τζοχάνσον «τσουλί»!

«She's a slut».

Αυτή η απάντηση του Τζέρεμι Ρένερ (και τα γέλια του Κρις Εβανς που καθόταν δίπλα του) όταν ρωτήθηκε για το φλερτ της Μαύρης Χήρας/Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Avengers: Age of Ultron», ήταν ικανή για να προκαλέσει τον πανικό στα κοινωνικά δίκτυα που έστειλαν ένα μεγάλο «fuck you» στον Hawkeye και τον Κάπτεν Αμέρικα, κατηγορώντας τους για μισογυνισμό.

Διαβάστε ακόμη: Είδαμε το «Avengers: Age of Ultron» και χωρίς spoilers, να γιατί πρέπει να ανυπομονείτε ακόμη πιο πολύ!

Avengers: Age of Ultron

Να μερικά από τα σχόλια οργής απέναντι στους Κάπτεν Αμέρικα και Hawkeye:

Avengers Misogyny 607

Avengers Misogyny 607

Avengers Misogyny 607

Ταυτόχρονα, υπήρξαν και φωνές που καλούσαν τον κόσμο να χαλαρώσει και να δεχθεί πως τα σχόλια των δύο Εκδικητών ήταν απλά σαρκασμός και αστείο:

Avengers Misogyny 607

Avengers Misogyny 607

Δείτε εδώ το επίμαχο κομμάτι της συνέντευξης:


Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τα σχόλια τους, οι δύο ηθοποιοί εξέδωσαν απολογητικές ανακοινώσεις:

«Χθες, όταν ρωτηθήκαμε για τις φήμες ότι η Μαύρη Χήρα ήθελε να τα φτιάξει και με τον Hawkeye και με τον Κάπτεν Αμερικά, απαντήσαμε με έναν πολύ παιδικό και προσβλητικό τρόπο που δικαιολογημένα εξόργισε κάποιους θαυμαστές. Το μετανιώνω και απολογούμαι ειλικρινά», δήλωσε ο Κρις Εβανς.

«Λυπάμαι που αυτό το κακόγουστο αστείο για έναν φανταστικό χαρακτήρα προσέβαλε οποιονδήποτε. Δεν ήταν προορισμένο ως σοβαρό. Απλά κάναμε πλάκα κατά τη διάρκεια μιας εξαντλητικής περιοδείας για την προώθηση της ταινίας», δήλωσε ο Τζέρεμι Ρένερ.

Σε κάθε περίπτωση η Μαύρη Χήρα φλερτάρει ασύστολα στο «Avengers: Age of Ultron» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: