Buzz

Οταν μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο και τον Αντονι Χόπκινς έκανε εισπράξεις 124 ευρώ στο αγγλικό box office!

στα 10

Και θεωρούσαμε ότι στην Ελλάδα είχαμε πρόβλημα με τα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Οταν μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο και τον Αντονι Χόπκινς έκανε εισπράξεις 124 ευρώ στο αγγλικό box office!

Πιστεύατε ότι μόνο στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις χαμηλές εισπράξεις των ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες; Καιρός να το ξανασκεφτείτε!

Θα νόμιζε κανείς ότι μια ταινία με πρωταγωνιστές καταξιωμένα ονόματα όπως ο Αλ Πατσίνο και ο Αντονι Χόπκινς θα είχε εξασφαλίσει έστω και έναν κάποιο αριθμό ελάχιστων εισιτηρίων μόνο και μόνο από τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές των δύο βετεράνων, βραβευμένων με Οσκαρ ηθοποιών. Κι όμως, όπως αποδεικνύει το βρετανικό box office για το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το «Misconduct» έκανε πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία την Παρασκευή που μας πέρασε, στις 3 Ιουνίου, σε πέντε κινηματογραφικές αίθουσες. Και μέχρι και την Κυριακή το βράδυ έκανε συνολικές εισπράξεις μόλις 97 λίρες, δηλαδή περίπου 124 ευρώ! Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 19,40 λίρες μέσο όρο εισπράξεων ανά κινηματογραφική αίθουσα, και με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται στις 6,20 λίρες, αυτό σημαίνει ότι μονάχα τρεις με τέσσερις θεατές είδαν την ταινία σε κάθε κινηματογράφο μέσα σε ολόκληρο το σαββατοκύριακο!

Διαβάστε ακόμη: Αλ Πατσίνο εναντίον Αντονι Χόπκινς στο «Misconduct»

Misconduct 2

Ομολογουμένως, η ταινία δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους Αγγλους κριτικούς, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν «τη χειρότερη ταινία που έκαναν ποτέ ο Αντονι Χόπκινς και ο Αλ Πατσίνο» και άλλους να δηλώνουν ότι «θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές κινηματογράφου ως υπόδειγμα για το πώς δεν πρέπει να γυρίζεις μια ταινία». Ακόμα κι έτσι, όμως, μάλλον κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων.

Το θρίλερ που υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Σιντάρο Σιμοσάουα θέλει έναν φιλόδοξο νεαρό δικηγόρο να αναλαμβάνει μια υπόθεση ενάντια σε ένα διεφθαρμένο υψηλά ιστάμενο στέλεχος μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, για να βρεθεί σύντομα μπλεγμένος σε μια πλεκτάνη που περιλαμβάνει εκβιασμούς, φόνους και απαγωγές.

Το φιλμ, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Τζος Ντουαμέλ, Μαλίν Ακερμαν και Τζούλια Στάιλς, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στις ελληνικές αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι. Καλή τύχη!

Διαβάστε ακόμη

Misconduct poster