Buzz

Οι Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία τρόμου «The Ritual»

στα 10

Βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα του εξορκισμού της Εμα Σμιντ, η ταινία σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Μίντελ αναμένεται μέσα στο 2025.

Οι Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία τρόμου «The Ritual»

Φαίνεται πως η νέα μανία του Χόλιγουντ έχουν να κάνουν με τις ταινίες θρησκευτικού τρόμου. Ενα είδος το οποίο, πέρα από την πρόσφατη ταινία «Ασπιλη» με πρωταγωνίστρια την Σίντνεϊ Σουίνι, είχε καιρό να μας προσφέρει μια καλή ταινία. Αλλά δεν πάει να πει πως διάφοροι επίδοξοι σκηνοθέτες θα σταματήσουν να προσπαθούν.

Και ο Ντέιβιντ Μίντελ έρχεται με μια νέα ταινία τρόμου η οποία θα έχει τον (πρωτότυπο) τίτλο «The Ritual». Και μπορεί ο τίτλος να μην προκαλεί και τόσο ενδιαφέρον, αυτό δεν πάει να πει πως το καστ του δεν μπορεί να μας κεντρίσει την προσοχή μας. Σύμφωνα με το Variety ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς θα πρωταγωνιστήσουν ως δυο ιερείς οι οποίοι παλεύουν με την πίστη τους κατά την διάρκεια ενός εξορκισμού.

Διαβάστε ακόμα: Το κινηματογραφικό remake του «Speak No Evil» έχει το πρώτο του τρέιλερ

the ritual

Η ταινία θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα η οποία θα μιλάει για την Εμα Σμιντ (το ψευδώνυμο της Αννα Εκλαντ), μιας Αμερικανίδας της οποίας η δαιμονική κατοχή κορυφώθηκε με τρομακτικούς εξορκισμούς. Η περίπτωσή της παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.

Μαζί με τους Πατσίνο και Στίβενς πρωταγωνιστούν και οι Ασλεϊ Γκριν και Αμπιγκέιλ Κόουεν, ενώ το σενάριο το έχει γράψει ο Μίντελ μαζί με τον Ενρίκο Νατάλ.

Μπορεί να μην υπάρχει μια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά δεν αναμένεται να βγει στις αίθουσες πριν το 2025.