Buzz

Αφίσα για το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον να την πιεις στο ποτήρι!

στα 10

Με τη Σαϊεντολογία να γνωρίζει ιστορικά χαμηλά (λόγω Τραβόλτα και Κρουζ), το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον μοιάζει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Τόσο που η πρώτη του αφίσα μοιάζει ηθελημένα με ένα μπουκάλι αλκοόλ για τις δύσκολες ώρες...

Αφίσα για το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον να την πιεις στο ποτήρι!

To μυστήριο γύρω από το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον πυκνώνει, ειδικά μετά τα τελευταία νέα για την ταινία που την θέλουν να παίρνει χαρακτηρισμό «Ακατάλληλη» επειδή περιέχει «σεξουαλικό περιεχόμενο, γυμνές σκηνές και απρεπή γλώσσα», βάζοντας σε σκέψεις όσους δεν μπορούν να συνδέσουν εύκολα την ιστορία της Σαϊεντολογίας με όλα τα παραπάνω.

Αλλά, ας μην γελιόμαστε. Μιλάμε για μια ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον και αυτό δεν μπορεί παρά να ενσωματώνει μέσα του μια απόλυτα ενήλικη ιστορία - ακόμη κι αν αυτή βασίζεται αφήρημένα στον ηγέτη της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Η αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε ολόκληρη στο gallery παρακάτω, ανεβάζει τον πήχη της «ακαταλληλότητας» ακόμη περισσότερο, αφού προσομοιάζει σε ένα μπουκάλι αλκοόλ, παραπέμποντας στο γεγονός πως ο ήρωας της ταινίας - τον υποδύεται ο Γιοακίν Φίνιξ - πνίγει προφανώς τις κακές σκέψεις του στο ποτό.

Σύμφωνα με τα όσα - λίγα - γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το «Τhe Master», το φιλμ που υπογράφει σε σενάριο και σκηνοθεσία ο Πολ Τόμας Αντερσον αφηγείται την ιστορία του ηγέτη της Σαϊεντολογίας (τον υποδύεται ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν) και την στρατολόγηση ενός νέου άνδρα (Γιοακίν Φίνιξ) στους κόλπους της. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ακόμη η Εϊμι Ανταμς.

Η ταινία είναι πλέον σίγουρο πως θα κάνει την πρεμιέρα της στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με τη συνοδεία των αντιδράσεων που προκάλεσε η προβολή της στον Τομ Κρουζ (διαβάστε περισσότερα εδώ) και με έντονο ακόμη τον απόηχο ενός τρέιλερ που εντυπωσιάζει σε κάθε του θέαση.