Buzz

Οχι, ο Μπεν Αφλεκ δεν θα σκηνοθετήσει τελικά τον επόμενο «Batman»

στα 10

Το σήριαλ αυτό έλαβε οριστικό τέλος.

Οχι, ο Μπεν Αφλεκ δεν θα σκηνοθετήσει τελικά τον επόμενο «Batman»

O Μπεν Αφλεκ δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί να δικαιώσει τόσο τον χαρακτήρα όσο και τα καθήκοντα του σκηνοθέτη στην επόμενη ταινία του Batman κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την μία από τις δυο θέσεις. Κι αφού αυτή του Μπρους Γουέιν και του νυχτερινού vigilante alter ego του ήρθε πρώτη, ο σκηνοθέτης του «The Batman» όπως προσωρινά ονομάζεται η επόμενη ταινία, θα πρέπει να αναζητηθεί τελικά αλλού.

«Υπάρχουν χαρακτήρες που κρατάνε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων και για να τους υποδυθείς απαιτείται συγκέντρωση, πάθος και και η καλύτερη ερμηνεία που μπορώ να δώσω» είπε ο Μπεν δικαιολογώντας την απόφασή του. «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές στο επίπεδο που χρειάζεται. Μαζί με το στούντιο αποφασίσαμε να βρούμε ένα συνεργάτη, έναν σκηνοθέτη για να δουλέψουμε μαζί σε αυτό το γιγαντιαίο φιλμ. Είμαι ακόμη μέρος της ταινίες και εξακολουθεί να προχωρά, αλλά αυτή την στιγμή αναζητούμε έναν σκηνοθέτη. Παραμένω απόλυτα αφοσιωμένος στο project και ανυπομονώ να του δώσω ζωή για όλους του φαν του Batman».

ben affleck batman 607

Διαβάστε περισσότερα: O Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ έχει τίτλο και θα λέγεται «The Batman»

H Warner Bross από την πλευρά της δήλωσε ότι στηρίζει τον Αφλεκ σε αυτή την απόφασή του, αλλά ακόμη κανένα όνομα πιθανού αντικαταστάτη δεν έχει διαρρεύσει, αντίθετα από τις φήμες για την απόφαση αυτή του Αφλεκ που κάθε άλλο πάρα μυστική είχε παραμείνει.

Δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο η αποτυχία της τελευταίας σκηνοθετικής δουλειάς του Αφλεκ «ο Νόμος της Νύχτας» που δεν έφτασε καν σε εισπράξεις τα 20 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Αφλεκ να είναι μόνο ηθοποιός στο νέο «Batman».

Δείτε ακόμη: Φάκελος «Σκηνοθέτης Μπεν Αφλεκ»

Η ταινία δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες, αλλά ξέρουμε ότι εκτός από τον Αφλεκ, θα πρωταγωνιστεί επίσης ο Τζο Μαγκανιέλο στον ρόλο του «κακού» Deathstroke κι ότι η Warner θεωρεί το φιλμ αρκετά σημαντικό ώστε να το τοποθετεί στο ημερολόγιό παραγωγής της πριν από το σίκουελ του «Justice League» το οποίο θα σηματοδοτήσει την επόμενη εμφάνιση του Αφλεκ ως Batman.

Διαβάστε περισσότερα: