Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Wonka»

Ο Τίμοθι Σαλαμέ μας δείχνει το εργοστάσιο σοκολάτας του στο νέο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Crown»

Η έκτη και τελευταία σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δυο μέρη, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Curse»

Στη νέα σειρά του Showtime πρωταγωνιστούν οι Εμα Στόουν και Νέιθαν Φίλντερ ως ένα νιόπαρντο ζευγάρι το οποίο συμπρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά που διευθύνει ο παραγωγός τους Μπένι Σάφντι. Αλλά τα σχέδιά τους να ξεκινήσουν την καριέρα τους μετατρέποντας τα τοπικά ακίνητα του Νέου Μεξικού σε σπίτια φιλικά προς το περιβάλλον καταλήγουν πολύ περισσότερα από όσα είχαν παζαρέψει.

The Iron Claw

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Martha Macy May Marlene» μιλάει για την τραγική ιστορία του επαγγελματία παλαιστή Κέβιν Βον Ερικ και της οικογένειάς του με πρωταγωνιστές τους Ζακ Εφρον, Χάρις Ντίκινσον, Λίλι Τζέιμς, Τζέρεμι Αλαν Γουάιτ.

«The Pain Hustlers»

Οι Εμιλι Μπλαντ και Κρι Εβανς είναι δυο φαρμακευτικοί αντιπρόσωποι που αρχίζουν να χάνουν την ψυχραιμία τους τελείως στη νέα ταινία του Netflix.

«Leo»

H νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix ίσως δίνει στον Ανταμ Σάντλερ την καλύτερη ερμηνείας της καριέρας του, εκείνον μια ηλικιωμένης σαύρας.

«How to Have Sex»

Μια νεαρή κοπέλα ταξιδεύει με τις φίλες της στα Μάλια για να ζήσει την all inclusive διονυσιακή εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού. To σχέδιό της είναι σχετικά απλό: κλάμπινγκ, άφθονο αλκοόλ, γνωριμίες. Ετοιμάζεται για τις καλύτερες διακοπές τις ζωής της, ένα γεγονός όμως το τελευταίο βράδυ είναι αρκετό για να γκρεμίσει τα εφηβικά της όνειρα.

«The Color Purple»

Το μιούζικαλ, σε παραγωγή των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Οπρα Γουίνφρεϊ, θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική ανήμερα τα Χριστούγεννα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«It’s A Wonderful Knife»

Λίγο από «Scream» και λίγο από την χριστουγεννιάτικη μαγεία του «It’s A Wonderful Life», η νέα αυτή ταινία έρχεται να προσθέσει τα ουρλιαχτά (τρόμου) αυτά τα Χριστούγεννα.