Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε τρέιλερ για όλα τα γούστα. Από ταινίες, αλλά και σειρές, τρόμου και φαντασίας, μέχρι και κατασκοπικά θρίλερ, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και δακρύβρεχτα δράματα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Little Drummer Girl»

Η πολυαναμενόμενη μίνι-σειρά του Παρκ Τσαν-γουκ, με τα επεισοδιακά γυρίσματα στην Ελλάδα, στις πρώτες της υποβλητικές εικόνες. Διαβάστε περισσότερα για το «The Little Drummer Girl».


«The Kominsky Method»

Σειρά του Netflix από τον Τσακ Λόρι, τον δημιουργό των πετυχημένων σειρών «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory», με τους Μαικλ Ντάγκλας και Αλαν Αρκιν. Πρόκειται για δυο μακροχρόνιους φίλους από το Λος Αντζελες που βλέπουν τα σώματά τους να τους προδίδουν καθώς μεγαλώνουν. Από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix.


«Pet Sematary»

Το πρώτο τρέιλερ του «Pet Sematary» μας υπενθυμίζει πως καλύτερα κάποια πράγματα να παραμένουν νεκρά. Αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, τίποτα δεν μένει νεκρό για πολύ καιρό στο σύμπαν των βιβλίων του Στίβεν Κινγκ. Διαβάστε περισσότερα για το «Pet Sematary».


«The Best of Enemies»

Με πρωταγωνιστές τους Σαμ Ρόκγουελ και Ταράτζι Π. Χένσον, η ταινία «The Best Enemies» μιλά για την αληθινή ιστορία της Αν Ατγουότερ, μιας ακτιβίστριας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και του Σι. Πι. Ελις, ένος από τους επικεφαλής της Κου Κλουξ Κλαν, οι οποίοι αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν το θέμα του σχολικού διαχωρισμού μεταξύ λευκών και μαύρων στο Ντάραμ. Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ρόμπιν Μπισέλ, θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2019.


«Ben is Back»

Ενας εθισμένος γιος, μία πεισματάρα μητέρα, ένα δράμα για την εξάρτηση που διαλύει οικογένειες αλλά όχι την ίδια την αγάπη. Θα κερδίσει το στοίχημα η Τζούλια Ρόμπερτς ή θα προσφέρει ένα ακόμα μελόδραμα στις μάζες; Διαβάστε περισσότερα για το «Ben is Back».


«Ραλφ εναντίον Ιντερνετ»

Το νέο διεθνές τρέιλερ της ταινίας της Disney μας χώνει πιο βαθιά στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Διαβάστε περισσότερα για το «Ραλφ εναντίον Ιντερνετ».


«Glass»

To σίκουελ του «Αφθαρτου» και του «Διχασμένου» έρχεται με τη φόρα μιας ταινίας που επιβεβαιώνει τον οίστρο του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Διαβάστε περισσότερα για το «Glass».


«American Gods»

Οι παλιοί και νέοι θεοί της Αμερικής ετοιμάζονται για πόλεμο. Επιτέλους, το «American Gods» επιστρέφει! Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη σεζόν του «American Gods».


«They Shall Not Grow Old»

Ο σκηνοθέτης του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», Πίτερ Τζάκσον, αφήνει για λίγο τους φανταστικούς κόσμους για τη σκληρή πραγματικότητα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Διαβάστε περισσότερα για το «They Shall Not Grow Old».


«Aladdin»

Ο Γκάι Ρίτσι δίνει τη δική του εκδοχή στη διάσημη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Διαβάστε περισσότερα για το «Aladdin».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.