Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Stranger Things Season 4 Part 2»

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν, με τα δυο τελευταία επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Stranger Things Season 4 Part 2».

«Nope»

Ο Τζόρνταν Πιλ ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην πλοκή με το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nope».

«Black Adam»

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον αντι-ήρωα της DC θα βγει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Adam».

«The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»

H επιστροφή μας στη Πανέμ αναμένεται μέσα στο 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes».

«The Sandman»

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Sandman» μιλάει για τον Μορφέα, τον θεό του ύπνου και άρχοντα των Ονείρων – μιας απέραντης περιοχής όπου περιέχει όλα τα όνειρα από τους πάντες που έχουν υπάρξει ποτέ: είτε πρόκειται για θεούς, δαίμονες ή μυθικά πλάσματα, αλλά και ανθρώπους, και έχει θεωρηθεί από αρκετούς ως ένα από τα καλύτερα κόμικ όλων των εποχών. Ολα τα επεισόδια της σειρά θα βγουν στο Netflix στις 5 Αυγούστου.

«Tim Burton's Wednesday»

Στην σειρά οχτώ επεισοδίων του Τιμ Μπάρτον για το Netflix πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της Γουέντσντεϊ.

«Guillermo Del Toro’s Cabinet Of Curiosities»

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο «στρατολογεί» μερικούς από τους καλύτερους σκηνοθέτες τρόμου, ανάμεσά τους και τον Πάνο Κοσμάτο, για μια νέα σειρά ανθολογίας στο Netflix. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

«The Midnight Club»

Η νέα σειρά σε παραγωγή του Μάικ Φλάναγκαν, βασισμένη στην σειρά βιβλίων του Κρίστοφερ Πάικ, για μια λέσχη βιβλίου η οποία συναντιέται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα σε μια στοιχειωμένη έπαυλη, θα κάνει την πρεμιέρα της στις 7 Οκτωβρίου.

«Sweet Tooth Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της σειράς βασισμένη στο πολυαγαπημένο κόμικ της DC του Τζεφ Λεμίρ θα κάνει την πρεμιέρα της κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

«Resident Evil»

Η live action σειρά του Netfilx βασισμένη στο ομότιτλο video game έρχεται στις οθόνες μας 14 Ιουλίου.

«Black Bird»

Η σειρά του Apple TV+ σηματοδοτεί και τον τελευταίο ρόλο του Ρέι Λιότα πριν πεθάνει και μαζί του πρωταγωνιστεί και Τάρον Εγκερτον ως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος γίνεται εγκληματίας και καταδικάζεται σε δέκα χρόνια φυλακή.

«Bullet Train»

Ταξίδι με τρένο που κουβαλάει πληρωμένους δολοφόνους; Και είναι κωμωδία; To πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ιαπωνικής μεταφοράς από τον Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool 2») και με star power cast, κυκλοφόρησε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bullet Train».


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.