Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μεγάλα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους στα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας τόσο για τη μικρή όσο και τη μεγάλη οθόνη.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Irresistible»

O Τζον Στιούαρτ μπορεί να έχει αφήσει τα talk shows εδώ και καιρό αλλά τώρα γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μια ταινία με πρωταγωνιστές του Στιβ Καρέλ και Ρόουζ Μπερν οι οποίοι παίζουν δυο αντίπαλους πολιτικούς συμβούλους σε ένα ένα εκλογικό αγώνα για την δημαρχία μιας κωμόπολης στο Ουισκόνσιν. Η ταινία θα ανοίξει τον Μάιο στις αμερικάνικες αίθουσες.


«The Undoing»

Η Νικόλ Κίντμαν ξανασυνεργάζεται με τον δημιουργό του «Big Little Lies» Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ σε μια νέα σειρά για το HBO σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ.


«Vivarium»

Οι Τζέσι Αϊζενμπεργκ και Ιμοτζεν Πουτς είναι ένα ζευγάρι που ψάχνει για σπίτι και ένας μεσίτης τους δείχνει μια περιοχή γεμάτη από ολόιδια σπίτια. Οταν απορρίπτουν την προσφορά του βρίσκουν τους εαυτούς τους παγιδευμένους σε ένα κτηματομεσιτικό εφιάλτη. Η ταινία αναμένεται τον Μάρτιο στις αμερικάνικές αίθουσες.


«The Last Thing He Wanted»

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Τζόαν Ντίντιον, αυτή η ταινία του Netflix βρίσκει την Αν Χάθαγουεϊ ως την δημοσιογράφο Ελένα ΜακΜάχον η οποία κατέληξε να βρίσκεται στη μέση ενός σκανδάλου πωλήσεων όπλου μεταξύ του Ιράν και τους Κόντρας. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 21 Φεβρουαρίου.


«Altered Carbon»

H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix επιστρέφει στις 27 Φεβρουαρίου.


«The Lodge»

Oι σκηνοθέτες του «Goodnight Mommy» βάζουν την Ράιλι Κέοφ μαζί με δυο παιδιά σε μια καμπίνα κατά την διάρκεια μιας χιονοθύελλας και αμέσως τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια περίεργη τροπή. Η ταινία αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες τον Φλεβάρη, αλλά προσοχή το τρέιλερ περιέχει μερικά spoilers.


«Star Wars: The Clone Wars»

H έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς θα αρχίσει να στριμάρει στο Disney+ από τις 21 Φεβρουαρίου.


«Miss Americana»

H Τέιλορ Σουίφτ μπορεί να είναι μια τεράστια ποπ σταρ αλλά, σύμφωνα με την ίδια, ποτέ δεν μπόρεσε να δείξει στους θαυμαστές της τον πραγματικό της εαυτό. Κι αυτό μέχρι το ντοκιμαντέρ που γύρισε το Netflix για την ίδια και το οποίο παίζεται ήδη στην διαδικτυακή πλατφόρμα.


«Dispatches From Elsewhere»

H νέα 10ωρη μίνι σειρά του AMC επικεντρώνεται σε τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους οι οποίοι, αν και ζουν μια συνηθισμένη ζωή, νιώθουν πως κάτι λείπει από αυτήν αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι ακριβώς αυτό.


«The Rhythm Section»

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει τίποτα να χάσει (ούτε καν τον Τζουντ Λο) στο (φανταστικό) θρίλερ της Ριντ Μοράνο το οποίο θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Rhythm Section».


«Horse Girl»

H Σάρα αγαπάει τα άλογα και τα σόου με εγκλήματα. Αλλά όταν αρχίζει να έχει περίεργα όνειρα, αρχίζει να πιστεύει πως την έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Η ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζεφ Μπένα, θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 7 Φεβρουαρίου.


«High Fidelity»

H Ζόι Κράβιτς πρωταγωνιστεί στη σειρά του Hulu βασισμένη στο βιβλίο του Νικ Χόρνμπι, με τα 10 επεισόδια να κάνουν την πρεμιέρα τους στις 14 Φεβρουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «High Fidelity».


«Visible Out on Television»

H νέα σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+ γιορτάζει την αντιπροσώπευση της LGBTQ κοινότητας στην τηλεόραση.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.