Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

O πληρωμένος δολοφόνος που αγαπά τα σκυλιά επιστρέφει και μαζί του φέρνει τον άνθρωπο αράχνη, μια νεαρή ντετέκτιβ, δράκους και το τέλος του κόσμους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Spider-Man: Far From Home»

Ο Ανθρωπος Αράχνη όχι μόνο ζει, αλλά πηγαίνει και διακοπές στην Ευρώπη. Από την Βενετία μέχρι το Λονδίνο, κι από γραφικές βόλτες στα κανάλια μέχρι «πτήσεις» με φόντο το Μπιγκ Μπεν, το πρώτο teaser της ταινίας του Τζον Γουάτς, είναι εδώ και είναι θεαματικό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Spider-Man: Far From Home».


«John Wick: Chapter 3 – Parabellum»

O John Wick επιστρέφει και μαζί του φέρνει περισσότερα σκυλιά και... άλογα. Ο Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστεί στο τρίτο κεφάλαιο αυτής της αγαπημένης σειράς που από ότι φαίνεται αυτή την φορά έχει να αντιμετωπίσει ορδές από πληρωμένους δολοφόνους, μιας και υπάρχει επικηρυχτεί για 14 εκατομμύρια δολάρια, μετά τα γεγονότα της δεύτερης ταινίας. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Χάλι Μπέρι, Ιαν ΜακΣέιν, Λόρενς Φίσμπερν και Αντζέλικα Χιούστον. Το «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 17 Μαΐου.


«Game of Thrones 8th Season»

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones» έγινε με ένα νέο teaser που προβλήθηκε στο HBO πριν από το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του «True Detective». Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του όγδοου κύκλου του «Game of Thrones».


«Now Apocalypse»

Ο Γκρεγκ Αράκι επιστρέφει όχι με μια ταινία, αλλά μια σειρά η οποία προσεγγίζει την όλη ερωτική νοοτροπία των millenials ως ένα τριπαρισμένο εκστασιακό ταξίδι. Φυσικά προσθέστε μέσε σε αυτό και το επικείμενο τέλος του κόσμου και έχουμε μια σειρά ό,τι πρέπει για την άνοιξη που μας έρχεται. Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ υπογράφει την παραγωγή του «Now Apocalypse», και η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στις 10 Μαρτίου.


«Ghostbusters 3»

Ο γιος του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων ταινιών, θα σκηνοθετήσει ένα νέο επίσημο σίκουελ που θα αποτελεί συνέχειά τους και μας έδωσε το πρώτο του teaser. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ghostbusters 3».


«Nancy Drew and the Hidden Staircase»

Μια από τις πιο διάσημες ντετέκτιβ young adult λογοτεχνίας, η Νάνσι Ντριού, γίνεται ταινία με την Σοφία Λίλις του «It» και του «Sharp Objects» στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την νεαρή ντετέκτιβ να προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ενός στοιχειωμένου σπιτιού. Η ταινία αναμένεται να βγει τον Μάρτιο στις αμερικάνικες αίθουσες.


«High Life»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Ζιλιέτ Μπινός πρωταγωνιστούν στο ερωτικά φορτισμένο φιλμ επιστημονικής φαντασίας της σπουδαίας Γαλλίδας σκηνοθέτιδας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «High Life».


«The Hummingbird Project»

Οι Τζέσι Αϊζενμπεργκ και Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ πρωταγωνιστούν σε μια ταινία όπου προσπαθούν να περάσουν οπτικές ίνες έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν τις πωλήσεις και αγορές του Χρηματιστηρίου ένα μιλιδευτερόλεπτο πιο μπροστά από τους άλλους κερδίζοντας έτσι 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Ομως η Σάλμα Χάγιεκ είναι εδώ για να τους σταματήσει. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες της Αμερική τον Μάρτιο.


«The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot»

Σε μια εποχή γεμάτη κινηματογραφικά ριμέικ, σίκουελ και reboot, η ταινία με τον πιο εξωφρενικό τίτλο της περσινής χρονιάς μοιάζει να διαθέτει όση πρωτοτυπία λείπει από το μεγαλύτερο μέρος της χολιγουντιανής παραγωγής. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot».


«Little Woods»

H ανερχόμενη σκηνοθέτης Νία ΝταΚόστα σκηνοθετεί ένα δράμα με πρωταγωνίστριες της Τέσα Τόμσον και Λίλι Τζέιμς ως δυο αδερφές που ζουν σε μια πόλη της Βόρειας Ντακότα επηρεασμένη από την οικονομική κρίση, όπου ετοιμάζονται να χάσουν το σπίτι της μητέρας τους.


«High Flying Bird»

Η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου με ένα iPhone 7 και θα παιχτεί στο Φεστιβάλ του Σάντανς λίγες μέρες πριν βγει στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «High Flying Bird».


«Lord of Chaos»

O διάσημος νoρβηγός music video σκηνοθέτης, Γιόνας Ακερλουντ, καταθέτει μία ταινία για μία αληθινή death metal μπάντα που πήρε το όνομά της πολύ σοβαρά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lord of Chaos».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.