Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Andy Warhol Diaries»

Το νέο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Netflix σε παραγωγή του Ράιαν Μέρφι βουτά στα άδυτα της ζωής του Αντι Γουόρχολ.

«WeCrashed»

Ο Τζάρεντ Λέτο και η Αν Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστούν στην σειρά για την δημιουργία αλλά και, κυρίως, την πτώση του WeWork.

«Pachinko»

H νέα σειρά του Apple TV+ μιλά για την ιστορία μιας οικογένειας μεταναστών από την Κορέα την οποία διηγούνται τέσσερις γενιές και πρωταγωνιστεί η Γιου-Τζουνγκ Γιουν, η οποία κέρδισε το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το «Minari».

«Under The Banner Of Heaven»

Ο Αντριου Γκάρφιλντ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του FX, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, στον ρόλο ενός ντεντέκτιβ ο οποίος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ενός διπλού φονικού.

«Ozark Season 4 Part 2»

Το τελευταίο μέρος της πετυχημένης σειράς του Netflix έρχεται στις 29 Απριλίου.

«The Man Who Fell To Earth»

Το Showtime ετοιμάζει μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο του 1963 και στην ταινία του 1976 του Νίκολας Ρόεγκ με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπόουι στον ρόλο ενός εξωγήινου που έπεσε στη Γη.

«Rising Phoenix»

Το ντοκιμαντέρ δυο μερών του HBO για την κακοποίηση της Εβαν Ρέιτσελ Γουντ από τον Μάριλιν Μάνσον θα κάνει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο.

«Black Crab»

Η Νούμι Ραπάς πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix ως μια στρατιώτης σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.