Buzz

Θα επιστρέψει ο Κίλιαν Μέρφι στο «28 Χρόνια Μετά»;

στα 10

Πάντως ο ίδιος, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι, φαίνεται αρκετά θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θα επιστρέψει ο Κίλιαν Μέρφι στο «28 Χρόνια Μετά»;

Πριν λίγους μήνες μάθαμε πως οι Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ έρχονται να ολοκληρώσουν την τριλογία τους «28 Μέρες Μετά», που ξεκίνησαν 22 χρόνια πριν, με μια νέα ταινία με τίτλο «28 Χρόνια Μετά».

Οι Μπόιλ και Γκάρλαντ αναμένεται να επιστρέφουν στην σκηνοθεσία (η πρώτη ταινία του Μπόιλ μετά το «Yesterday») και το σενάριο αντίστοιχα, με το budget να φτάνει τα 75 εκατομμύρια δολάρια (πολύ παραπάνω από ό,τι είχαν οι δυο προηγούμενες ταινίες, οι οποίες είχαν μια πιο ανεξάρτητη παραγωγή), με τους δυο τους αυτή την περίοδο να προσπαθούν να την πουλήσουν σε κάποιο στούντιο ή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Αλλά η ερώτηση όμως είναι αν ο Κίλιαμ Μέρφι, ο οποίος ετοιμάζεται να κερδίσει φέτος το πρώτο του Οσκαρ για το «Οπενχάιμερ», θα επιστρέψει στην ταινία. Μιλώντας στο podcast Happy Sad Confused για την συνολική του καριέρα, ο Μέρφι αναφέρθηκε και στη νέα αυτή ταινία, δίνοντας μάλιστα μερικές θετικές πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλεξ Γκάρλαντ θα σκηνοθετήσει μια ακόμα πολεμική ταινία

28 days later

«Οι Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ μπορούν να μιλήσουν για αυτό, υποθέτω, αλλά νομίζω ότι ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό. Η πρώτη ταινία ήταν τόσο σημαντική για μένα ως ηθοποιό. Μου αρέσει να δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Ο Αλεξ έχει μια ιδέα. Και η σκηνοθεσία του Ντάνι είναι απλά τεράστια. Οπότε περιμένετε σύντομα περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε ο Μέρφι.

Το αρχικό «28 Μέρες Μετά» ήταν μια ταινία φαινόμενο στις ταινίες των ζόμπι, με πρωταγωνιστή τον, τότε σχεδόν άγνωστο, Κίλιαν Μέρφι. Συγκλόνισε τους θεατές του είδους με τις ορδές των ζόμπι που έτρεχαν, την ασυγχώρητη απαισιοδοξία του και την χρήση της πιο σκοτεινής φωτογραφίας στα πλάνα του, κάτι που στην ουσία ήτα τα πρώιμα στάδια μιας ψηφιακής φωτογραφίας. Και όλα αυτά τα κατάφερε με ένα μπάτζετ μόλις 8 εκατομμυρίων δολαρίων (κερδίζοντας στο box office πάνω από 84 εκατομμύρια δολάρια).