Buzz

X-Files: πάμε γύρισμα!

στα 10

O Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Αντερσον ξεκίνησαν γύρισμα για το reboot των «X-Files». Εχουμε τις πρώτες φωτογραφίες...

X-Files: πάμε γύρισμα!

Απανταχού φανατικοί των «X-Files» μπορείτε να πανηγυρίσετε και επισήμως. Δεν είναι απλώς επίσημο, αλλά όλα βαίνουν και σύμφωναμε το πρόγραμμα. Ξεκίνησαν χθες, 9 Ιουνίου, στο Βανκούβερ του Καναδά τα γυρίσματα του νέου κύκλου «The X-Files» και οι Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Αντερσον ήταν στις θέσεις τους, πανέτοιμοι και χαμογελαστοί.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μόλντερ και η Σκάλι στο πιο τρυφερό reunion

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η Αντερσον στο λογαριασμό της στο twitter ποστάροντας τις δύο σκηνοθετικές καρέκλες των πρωταγωνιστές, οι οποίες φέρουν τα ονόματα των εμβληματικών ηρώων τους, με λεζάντα: «Και ξεκινάμε...»

X FILES SHOOTING BEGINS 607 1

Να θυμίσουμε ότι η αλήθεια θα ξεκινήσει να προβάλεται ξανά εκεί έξω την Κυριακή 24 Ιανουαρίου (με διπλό επεισόδιο), ενώ ο Μόλντερ και η Σκάλι θα επιστρέφουν στις τηλεοράσεις μας για νέες περιπέτειε κάθε Δευτέρα για τις επόμενες πέντε εβδομάδες.

Διαβάστε αναλυτικά: Η επιστροφή των «X-Files»: Τι θέλουμε και τι όχι, τι ελπίζουμε, τι φοβόμαστε...

X FILES SHOOTING BEGINS 607 6

H επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή των «X-Files» έγινε, μετά από αρκετό καιρό φημολογίας, το Μάρτιο που μας πέρασε, όπου και αποκαλύψθηκε πως ο νέος κύκλος της σειράς θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια και πως μαζί με το δημιουργό Κρις Κάρτερ επιστρέφουν τόσο ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Αντερσον αλλά και παλιότεροι μόνιμοι της σειράς όπως ο Γουόλτερ Σκίνερ (τον υποδυόταν ο Μιτς Πιλέτζι) και ο Cigarette-Smoking Man (Γουίλιαμ Μπ. Ντέιβις).

Save the Date: 24 Ιανουαρίου το ραντεβού με το νέο κύκλο των «X-Files»

X FILES SHOOTING BEGINS 607 2

«Θέλω να το θεωρώ ως ένα διάλειμμα 13 χρόνων», δήλωσε ο Κρις Κάρτερ. «Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έγινε ακόμη πιο παράξενος, μια ιδανική στιγμή για να αφηγηθούμε αυτές τις έξι ιστορίες.»

Δείτε φωτογραφίες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού αλλά και του Κάρτερ από την πρώτη μέρα γυρισμάτων:

X FILES SHOOTING BEGINS 607 3

X FILES SHOOTING BEGINS 607 4

X FILES SHOOTING BEGINS 607 5

X FILES SHOOTING BEGINS 607 6

X FILES SHOOTING BEGINS 607 7

X FILES SHOOTING BEGINS 607 8

X FILES SHOOTING BEGINS 607 2

Διαβάστε τα πάντα για το reboot των «X-Files»