Buzz

«Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα θα γίνουμε... Ελλάδα!»: δείτε το πρώτο trailer του «Veep 5»

στα 10

Mία από τις καλύτερες, από τις πιο καυστικές και πιο επιτυχημένα πολιτικές κωμωδίες της αμερικανικής τηλεόρασης επιστρέφει για τον 5ο κύκλος της. Δείτε το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου νέου «Veep»...

«Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα θα γίνουμε... Ελλάδα!»: δείτε το πρώτο trailer του «Veep 5»

Ο 5ος κύκλος του «Veep» ξεκινά μέσα από το Λευκό Οίκο, με την πρώην αντιπρόεδρο (πήρε το χρίσμα όταν ο εκλεγμένος πλανητάρχης παραιτήθηκε για να προσέξει την ψυχικά άρρωστη γυναίκα του) Σελίνα Μάγιερ να παλεύει να αποδείξει ότι δεν θα φύγει από το ανώτατο αυτό αξίωμα ως η πιο άχρηστη Πρόεδρος στην Ιστορία της Αμερικής.

Τι να πρωτοκάνει; Να φροντίσει την προεκλογική της καμπάνια (που μέχρι τώρα δεν πηγαίνει καθόλου καλά) ή την οικονομία της χώρας (που μοιάζει να καταρρέει);

«Αν δεν κάνεις κάτι αύριο, τη Δευτέρα θα έχουμε γίνει Ελλάδα...» της λέει ο αντιπρόεδρός της (ο «Dr. House» Χιου Λόρι). Και κοιτώντας το απλανές της ύφος προσθέτει: «Τη χώρα (Greece), όχι το μιούζικαλ (Grease)...»

Θα μπορέσει η Σελίνα να επανεκλεγεί; Το «Yes we Can» της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα, εδώ μετατρέπεται σ' ένα «Ισως» (αυτό είναι το σατιρικό πόστερ του 5ου κύκλου).

Δείτε ακόμη: 28 φορές που η τηλεόραση έκλεισε (υπέροχα) το μάτι στο σινεμά

veep poster 607

Η Τζούλια Λούις Ντρέιφους έχει επάξια κερδίσει 3 βραβεία ΕΜΜΥ και ένα SAG για το ρόλο της Σελίνα, το σενάριο συνεχίζει να κεντάει στην ανελέητη πολιτική του σάτιρα και το υπόλοιπο καστ με κάθε επεισόδιο κατασκευάζει έναν απολαυστικό μικρόκοσμο που πάντα υποπτευόμασταν ότι υπάρχει: αυτός των άχρηστων, ματαιόδοξων, ανίδεων πολιτικών μας.

Δείτε το trailer:


Διαβάστε περισσότερα:

Tags: Veep