Buzz

Τραβάτε με κι ας κλαίω: οι σταρ του Χόλιγουντ και οι ταινίες που τους έκαναν να δακρύσουν!

στα 10

Σε αφιέρωμα του περιοδικού W, οι σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψαν ποιες ταινίες τους έχουν κάνει να κλάψουν. Και - ω, τι έκπληξη! - δεν είναι όλες δράματα!

Τραβάτε με κι ας κλαίω: οι σταρ του Χόλιγουντ και οι ταινίες που τους έκαναν να δακρύσουν!
Ο Κόλιν Φερθ κλαίει στο «Dumbo»!

Ο Μπραντ Πιτ δεν κλαίει συχνά στις ταινίες, αλλά λύγισε στο φινάλε του «Πως να Εκπαιδεύσεις το Δράκο Σου». Η Σαρλίζ Θερόν κλαίει συνήθως από τα γέλια. Ο Τζέιμς Φράνκο έκλαψε στο «Δικο μου Αϊνταχο» του Γκας Βαν Σαντ. Ο Κόλιν Φερθ κλαίει ακόμη για το «Dumbo». Η Κίρστεν Ντανστ έκλαψε γοερά στο «The Future» της Μιράντα Τζουλάι. Η Νάταλι Πόρτμαν κλαίει στο «My Girl».

Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν θα ξεχάσει ποτέ το κλάμα που έριξε στο «Μπάτμαν και Ρόμπιν» επειδή ήταν σίγουρος πως αυτό ήταν το τέλος της καριέρας του...

Στημένοι στην κάμερα, στα διάσημα screen tests της Λιν Χίρσμπεργκ για το περιοδικό W, οι σταρ του Χόλιγουντ που απασχολούν την επικαιρότητα (από τον Ζαν Ντιζαρντέν μέχρι τον Αλμπερτ Μπρουκς και από την Οκτάβια Σπένσερ μέχρι τον Τζέιμς Φράνκο), εξομολογούνται ποια είναι τα αγαπημένα τους tearjerkers. Δείτε παρακάτω τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του περιοδικού W.

Συμπέρασμα; Ολοι οι άνθρωποι κλαίνε με τις ίδιες ταινίες...

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του Flix στις ταινίες που θυμόμαστε επειδή κλαίγαμε και μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια παρακάτω ποιες είναι οι δικές σας ταινίες που σας φέρνουν δάκρυα στα μάτια.