Industry

Το Wimbledon μεταφέρεται στον Δαναό

στα 10

Με αφορμή τη διεξαγωγή του ετήσιου τουρνουά τένις στο Wimbledon, ο κινηματογράφος Δαναός εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα και διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα τριήμερο live προβολών των ημιτελικών και των τελικών αγώνων στη "μεγάλη οθόνη" και μάλιστα σε 3D!

Το Wimbledon μεταφέρεται στον Δαναό

Ο κινηματογράφος Δαναός πάντα παίρνει πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν ότι αγαπά τη δουλειά του και το κοινό. Για του λόγου το αληθές, από την Παρασκευή, 1, έως και την Κυριακή, 3 Ιουλίου, ο Δαναός θα αναμεταδίδει, ζωντανά, σε 3D, τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του σημαντικότερου τουρνουά τένις, του Wimbledon.

Η μοναδική, αυτή, εμπειρία, θα καθηλώσει όλους τους λάτρεις του αθλήματος και θα τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν την αγωνία αλλά και την ατμόσφαιρα μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, σα να βρίσκονται μπροστά στο τερέν, μέσω της τρισδιάστατης εικόνας αλλά και του κορυφαίου Dolby Digital ηχητικού συστήματος του κινηματογράφου Δαναός.

Για να μην ξεμείνετε στο καναπέ, για να μην ανάψετε το κλιματιστικό, για να μην περάσετε μια μέρα σαν όλες τις άλλες, ταξιδέψτε ως το Wimbledon με το… μετρό ή το λεωφορείο. Μην πάρετε κυάλια, θα σας προσφέρονται 3D γυαλιά!

Info

Δαναός 1, Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα 115 24

Παρασκευή, 1 Ιουλίου / δύο ημιτελικοί αγώνες ανδρών, ώρα έναρξης: 15.00

Σάββατο 2 Ιουλίου / τελικός γυναικών, ώρα έναρξης: 16.00

Κυριακή 3 Ιουλίου / τελικός ανδρών, ώρα έναρξης: 16.00

Παρασκευή 1, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου

Είσοδος ανά ημέρα: 15 ευρώ

Η αίθουσα κλιματίζεται, ενώ κατά τη διάρκεια των προβολών θα λειτουργεί το bar στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Πρόσβαση: Στάση Μετρό Πανόρμου. Εάν, παρόλ’ αυτά, χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας, πολύ κοντά στον κινηματογράφο λειτουργεί χώρος στάθμευσης, με ειδική τιμή για τους πελάτες του Δαναού (parking COSMOS, Οδ. Λουίζης Ριανκούρ, πίσω από το κτίριο της Νομαρχίας Αθηνών)

Προπώληση εισιτηρίων: Μέσω internet στο danaoscinema.gr και από το ταμείο του κινηματογράφου, Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Ιουνίου, 18.00 – 21.00.Τις ήμερες των αγώνων το ταμείο θα ανοίγει δύο ώρες πριν την έναρξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κινηματογράφου Δαναός.