Buzz

Το πόδι της Αντζελίνας απαντά

στα 10

Στην πρόσφατη απονομή των βραβείων Οσκαρ, το πόδι της Αντζελίνα Τζολί απέκτησε αυτόνομη διαβόητη οντότητα. Και σήμερα απαντά και σχολιάζει το φαινόμενο «Jolie-ing».

Το πόδι της Αντζελίνας απαντά

Οι πόζες της Αντζελίνα Τζολί στο κόκκινο χαλί έδιναν πάσα στο σκίσιμο της βελούδινης μαύρης τουαλέτας της να ανοίγει και να αποκαλύπτει με πάσα ευκαιρία το καλλίγραμμο δεξί της πόδι - από τον μηρό μέχρι τις 12ποντες γόβες της.

Το κακό παραέγινε όταν ανέβηκε στη σκηνή να παρουσιάσει ένα βραβείο και στο τελευταίο βήμα της λίγο πριν το μικρόφωνο το πόδι πήρε ξανά την ίδια πρωτοβουλία: ξεπετάχτηκε καμαρωτό, συνοδευόμενο με μία αποφασιστική ευθυτενή στάση της ιδιοκτήτριάς του η οποία χάρισε κι ένα συνωμοτικό χαμόγελο στον τηλεοπτικό φακό. Οσο τους προηγούμενους μήνες η Αντζελίνα κατέβαζε τους τόνους και κουμπωνόταν μέχρι το λαιμό για να λανσάρει το σοβαρό σκηνοθετικό της ντεμπούτο, εκείνο το βράδυ έμοιαζε να ευχαριστιέται με θηλυκή ματαιοδοξία το κορμί και τη γοητεία της.

Μόνο που τα social media πήραν φωτιά. Τα ανέκδοτα για το πόδι της Αντζελίνας έγιναν μέσα σε λίγες ώρες το talk of the town - γιατί ποιος στ' αλήθεια δεν παρακολουθεί τα Οσκαρ και για αυτές τις στιγμές;

Το "πόδι" απέκτησε λογαριασμό στο twitter, το είδαμε photoshopped σε διάσημους πίνακες του Ντα Βίντσι, το περιπαίξαμε.

Μέχρι που σήμερα κυκλοφόρησε μία συνέντευξη της Τζολί στην οποία την ρωτάνε για το όλο σκηνικό που πήρε διαστάσεις φαινόμενου. Και τι είχε να πει η Αντζελίνα για όλα αυτά; Οχι πολλά.

«Ειλικρινά δεν έδωσα και πολύ σημασία» δήλωσε χαμογελαστή. «Δεν βλέπω αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα που σχολιάζουν τέτοια πράγματα και αν πέσω πάνω μου στο Internet, όχι δεν πατάω να δω τι γράφεται. Ούτε οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα ασχολούνται, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση κάτι τέτοιο να πάρει διαστάσεις γύρω μου...»

Και τελείωσε γελώντας: «Είμαι γυναίκα, διάλεξα ένα φόρεμα που μου άρεσε πολύ, περνούσα υπέροχα φορώντας το για μια νύχτα. Δεν έδωσα σημασία σε κάτι περισσότερο... »

Και κάπως έτσι, η Αντζελίνα πάτησε πόδι.