Buzz

To «Eraserhead» του Ντέιβιντ Λιντς τώρα και σε βινύλιο!

στα 10

Yπήρξε συλλεκτικό απόκτημα, ακριβώς για το γεγονός ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε κινηματογραφική μουσική αλλά το ηχοδρόμιο ενός εφιάλτη. Τώρα το soundtrack του «Εraserhead» του Ντείβιντ Λιντς επανακυκλοφορεί σε συλλεκτικό βινύλιο για να αποδείξει πως cult είναι ό,τι αντέχει στο χρόνο!

To «Eraserhead» του Ντέιβιντ Λιντς τώρα και σε βινύλιο!

Το soundtrack του «Εraserhead», στην πραγματικότητα, υπογράφεται από τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Αλαν Ρ. Σπλετ και αποτελείται από δύο μεγάλα κομμάτια, κάτι ανάμεσα στην ambient, την ηχητική ατμόσφαιρα (που προσομοιάζει στην εφιαλτική αίσθηση της ταινίας) και την ρετρό αναμόχλευση του «In Heaven» («The Lady in the Radiator Song»), του τραγουδιού που έγραψε ο Πίτερ Αϊβερς κατά παραγγελία του Ντέιβιντ Λιντς και αργότερα διασκευάστηκε (!) από τους Pixies.

Η νέα έκδοση σε βινύλιο που θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου από την Sacred Bones Records (ναι είναι η εταιρία της Zola Jesus) σε 1500 αντίτυπα θα συνοδεύεται από ψηφιακό download, ένα συνοδευτικό βιβλίο 16 σελίδων και τρεις αφίσες διαστάσεων 11x11 εκατοστών. Επίσης θα περιέχει ένα 7ιντσο που θα περιλαμβάνει το «In Heaven» στην πρώτη πλευρά και ως b-side το «Pete's Boogie» (και αυτό του Πίτερ Αϊβερς) μιξαρισμένο από τον ίδιο τον Ντέιβιντ Λιντς.

Δείτε και ακούστε παρακάτω το «In Heaven»:


Διαβάστε περισσότερα για τον Ντέιβιντ Λιντς