Industry

Το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον… βγαίνει από τις σκιές. Δείτε το σε avant premiere!

στα 10

Η Village και το Flix σας προσκαλούν να δείτε το «Dark Shadows» νωρίτερα από τους υπόλοιπους! Είστε έτοιμοι;

Flix Team
Το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον… βγαίνει από τις σκιές. Δείτε το σε avant premiere!

Ο Τιμ Μπάρτον, ο Τζόνι Ντεπ και η Μισέλ Φάιφερ, ένας κόσμος που ισορροπεί ανάμεσα στο goth, το horror comedy και τα ‘70s, τρόμος, σκοτάδι, σεξ και χιούμορ. Τι άλλο χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι το «Dark Shadows» αγγίζει το fun αριστούργημα; Να δείτε την ταινία; κι αυτό γίνεται!

Κινηματογραφική μεταφορά της cult τηλεοπτικής σειράς των 60s, το «Dark Shadows» αφηγείται την ιστορία του Μπάρναμπας Κόλινς και της κατάρας που τον παγίδευσε για πάντα στο σκοτάδι. Μέχρι… τα φωτεινά ‘70s! Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπάρναμπας, αποφάσισαν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν ήταν αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδίωκε την οικογένειά τους. Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπάρναμπας (Τζόνι Ντεπ) έχει τον κόσμο στα πόδια του… ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Αρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπάρναμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ… μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Εύα Γκριν). Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από το θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό.

Δυο αιώνες αργότερα, ο Μπάρναμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και αναδύεται στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από το δικό του. Επιστρέφει στην Επαυλη των Κόλινγουντ, μόνο για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κατεστραμμένη. Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη, καθώς ο καθένας τους έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά. Η μητριαρχική φιγούρα των Κόλινς, η Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ (Μισέλ Φάιφερ) έχει καλέσει την ψυχίατρο, Δρ. Τζούλια Χόφμαν (Ελενα Μπόναμ Κάρτερ), για να βοηθήσει με τα προβλήματα της οικογένειάς της. Στην έπαυλη μένουν, επίσης, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ, Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ), η θρησκευόμενη έφηβη κόρη της, Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόι Μόρετζ) και ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ, Ντέιβιντ Κόλινς (Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ). Ο Μπάρναμπας θα προσπαθήσει και πάλι να ηγηθεί της οικογένειάς του, μόνο που τ’ αποτελέσματα κινούνται μεταξύ βαμπιρικού μυστηρίου και acid trip!

Μάθετε, δείτε, ακούστε και διαβάστε τα πάντα για το «Dark Shadows» εδώ.

Το «Dark Shadows» θα βγει στους κινηματογράφους από τη Village στις 17 Μαΐου. Δέκα αναγνώστες του Flix, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις σκιές να διαλύονται λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους! Διεκδικείστε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις που σας χαρίζουν η Village και το Flix για την avant premiere του «Dark Shadows», που θα γίνει τη Δευτέρα, 14 Μαΐου, στις 20.30, στην αίθουσα V-Max των Village Cinemas στο The Mall Athens. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, γράψτε μας στα παρακάτω σχόλια ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας από τις ταινίες του Τιμ Μπάρτον και γιατί! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή, 11 Μαΐου και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά με email. Γι' αυτό, μην ξεχάσετε να το συμπληρώσετε στη φόρμα υποβολής του σχολίου σας.

Tags: Dark Shadows