Buzz

Το ξωτικό που ακούει στο όνομα Τίλντα Σουίντον

στα 10

Και κάτι μόνο για χάζι. Δεν υπάρχει η Τίλντα Σουίντον. Η 50χρονη πρωταγωνίστρια δίνει συνέντευξη στο περιοδικό W και φωτογραφίζεται, όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί.

Το ξωτικό που ακούει στο όνομα Τίλντα Σουίντον

Το εκκεντρική δεν μοιάζει να την καλύπτει πλέον. Η ανήσυχη καλλιτεχνική προσωπικότητα της Τίλντα Σουίντον εκφράζεται με πάσα αφορμή. Μία συνέντευξη δεν είναι μία απλή συνέντευξη, μία φωτογράφηση δεν είναι μία τυχαία φωτογράφηση.

Με αφορμή την τελευταία της ταινία, το «We Need to Talk About Kevin», μίλησε στο περιοδικό W και έκανε για αυτούς μία φωτογράφηση με αναφορές στον εξωγήινο, ανδρόγυνο εαυτό της.

Μερικές δηλώσεις της από τη συνέντευξη:

«Είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας ότι δε θα μπορέσει να αγαπήσει τα παιδιά της. Οταν έκανα τα δικά μου παιδιά, η μάνατζέρ μου με ρώτησε τι ρόλο θα ήθελα να παίξω αμέσως μετά. Απάντησα "κάτι ελληνικό, ίσως την Μήδεια', αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσα, τι ένιωθα...»

«Τα παιδιά μου έχουν δει μόνο μία μου ταινία - την Νάρνια. Η κόρη μου βρήκε την ερμηνεία μου πολύ φωναχτή. Τα παιδιά μου δεν είναι αυτό που θα λέγαμε "Disney kids". Μένουμε στη Σκωτία σ' ένα σπίτι χωρίς τηλεόραση. Οταν έφερα το Οσκαρ και τους το έδειξα, δεν ήξεραν τι ήταν. Είχε ξεμείνει στο τραπέζι της κουζίνας για δύο βδομάδες. Κανείς δεν του έδινε σημασία...»

Ισως αν φέτος το ξανακερδίσει, το δεύτερο αγαλματάκι να έχει καλύτερης μεταχείρισης...