Buzz

Τίνα Φέι & Θάνος Σαμαράς: «Breakfast at Tiffany's»

στα 10

Για το εξώφυλλο του EW η αγαπημένη μας Τίνα Φέι διασχίζει το Moonriver και ο Θάνος Σαμαράς της χαρίζει την ιδανική λεπτομέρεια στο look: τα πιο Audrey χτένισμα που θα μπορούσε να ονειρευτεί...

Τίνα Φέι & Θάνος Σαμαράς: «Breakfast at Tiffany's»

Εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε στο «Dead Europe» του Τόνι Κράβιτς - μία ιστορία φαντασμάτων, ένα πολιτικό, κοινωνικό και πολιτικά αιχμηρό θρίλερ για τις χαμένες πατρίδες, βασισμένο στο ομώνυμο βραβείο του ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα (διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το trailer εδώ).

Σε συνέντευξή του στο Flix όμως, μάς το είχε αποκαλύψει: έχει πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες που δεν αρχίζουν ούτε σταματούν στην ηθοποιία, την οποία ουδέποτε σταμάτησε ή αρνήθηκε. Ο Θάνος Σαμαράς γράφει σενάρια, κατασκευάζει βραβευμένες διεθνώς κούκλες, διατηρεί το υπέροχο donteverloveme.com site του, κάνει art direction σε παραστάσεις, και τώρα τώρα ζει στην Νέα Υόρκη όπου, ανάμεσα σε άλλα, δουλεύει και ως hair artist. Εκκεντρικοί, avant guarde πειραματισμοί τον έφεραν στα εξώφυλλα και τα fashion spreads των πιο διάσημων περιοδικών μόδας. Κι όχι μόνο.

Στο τεύχος του «Entertainment Weekly» που κυκλοφορεί στα αμερικανικά stands αυτή την εβδομάδα, η Τίνα Φέι ποζάρει ως το απόλυτο σύμβολο νεοϋορκέζας - ως Χόλι Γκολάιτλι του «Breakfast at Tiffany's».

tinaΗ κρυφή έκπληξη; Ο Θάνος Σαμαράς υπογράφει το hair styling.

Χαμογελάσαμε. Μία ελληνικής καταγωγής ηθοποιός (σ.σ. Σταματίνα Φέι), συναντιέται στα καμαρίνια με Ελληνα καλλιτέχνη – μία σύμπτωση και μία συνεύρεση που αποδεικνύει ότι «όλα είναι σινεμά».

Οταν επικοινωνήσαμε με το Θάνο, σχολίασε το γεγονός διστακτικά και με το γνωστό του φλεγματικό χιούμορ:

«Η Τίνα η Φέη είναι συμπαθής και αστεία. Μας σύστησαν, της είπαν οτι είμαι Ελληνας. Τη λένε Σταματίνα. Μεταξύ σπρέι, ρόλεϊ και ταχύρρυθμων αλλαγών, ξάφνου μου λεεί "χέστηκα!". "Excuse me?" απαντάω καχύποπτα. Είπαμε κι άλλες ελληνικές βρισιές. Μετά, πήγαμε σπίτια μας...»

Μας χάρισε όμως μερικές backstage στιγμές και trivia της φωτογράφησης.

θανος1Εργαλεία και σημειώσεις

Θανος2Αυτό το τέρας είναι οι «Audrey αφέλειες» που έφτιαξα για τη φωτογράφηση

θανος3Η γάτα φωτογραφήθηκε ξεχωριστά, οπότε για τη λήψη του εξωφύλλου είχαμε αυτό το λούτρινο, γύρω απ' τον λαιμό της. Τον λυπήθηκα και τον έκλεψα. Η ετικέτα του, λέει «Jeffrey»

θάνος4«I've got to do something about the way I look. I mean a girl just can't go to Sing Sing with a green face!» Holly Golightly

θάνος τίνα«And I've always heard people in New York never get to know their neighbors...» Breakfast at Tifanny's

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στην κάμερα του Flix ο Θάνος Σαμαράς εδώ.

Χαζέψτε όλη τη φωτογράφηση του Entertainment Weekly στο gallery.