Buzz

Θέλεις να μου δείξεις τη συλλογή σου; Αφίσα για το «Texas Chainsaw 3D»

στα 10

Ακόμα κι αν θεωρούσαμε ότι το στερεοσκοπικό σίκουελ του «Σχιζοφρενούς Δολοφόνου με το Πριόνι» είναι αχρείαστο, η πρώτη εικόνα από το πόστερ της ταινίας δεν περνά απαρατήρητη!

Θέλεις να μου δείξεις τη συλλογή σου; Αφίσα για το «Texas Chainsaw 3D»

Το 3D σίκουελ της πρωτότυπης ταινίας «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι», που ο Τόουμπ Χούπερ σκηνοθέτησε το 1974, έχει ημερομηνία εξόδου: στις 4 Ιανουαρίου 2013, ο Leatherface σ’ έναν κινηματογράφο της γειτονιάς σας.

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας θα είναι ο «Takers» Τζον Λούσενχοπ και ο τίτλος της, πλέον, είναι σκέτο «Texas Chainsaw 3D», λες κι έτσι θα έχουμε αμφιβολίες αν θα γίνει massacre τελικά… Σα να λέμε, ο σχιζοφρενής με το πριόνι, λες να είναι και δολοφόνος;

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η ταινία που θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους στις αρχές της νέας χρονιάς, αποκάλυψε τη σύνοψή της:

Το «Texas Chainsaw 3D» συνεχίζει τη θρυλική ιστορία της φονικής οικογένειας Σόγιερ, ξεκινώντας από εκεί όπου σταμάτησε η κλασική ταινία τρόμου του Τόουμπ Χούπερ το 1974, στο Νιουτ του Τέξας, όπου για δεκαετίες άνθρωποι εξαφανίζονταν χωρίς ν’ αφήνουν ίχνη. Οι ντόπιοι ανέκαθεν υποψιάζονταν την οικογένεια Σόγιερ, ιδιοκτήτες της τοπικής ψησταριάς. Οι υποψίες τους τελικά επιβεβαιώθηκαν ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ, όταν μια γυναίκα το έσκασε από το σπίτι των Σόγιερ, όπου δολοφονήθηκαν άγρια οι φίλοι της. Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα στο Νιουτ κι ένας εξαγριωμένος όχλος περικύκλωσε το σπίτι των Σόγιερ, και του έβαλε φωτιά, καίγοντας και το τελευταίο μέλος της οικογένειας – ή, τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν.

Δεκαετίες αργότερα κι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από εκείνη τη σφαγή, μια κοπέλα, η Χέδερ, πληροφορείται ότι έχει κληρονομήσει ένα οικόπεδο στο Τέξας, από μια γιαγιά που ούτε καν γνώριζε ότι υπήρχε. Ξεκινώντας με τους φίλους της ν’ αναζητήσει τις ρίζες της, ανακαλύπτει ότι είναι η μοναδική ιδιοκτήτρια μιας επιβλητικής, απομονωμένης Βικτωριανής έπαυλης. Αλλά τα νεοαποκτηθέντα πλούτη της έρχονται μαζί μ’ ένα τίμημα, καθώς η Χέδερ έρχεται αντιμέτωπη με τον τρόμο που την περιμένει στα σκοτεινά κελάρια του σπιτιού…

Μπορεί η παραπάνω σύνοψη να σας φαίνεται σαχλαμάρα και το 3D σίκουελ της ταινίας αχρείαστο, αλλά η αφίσα του «Texas Chainsaw 3D» που μόλις κυκλοφόρησε (δείτε την στο gallery), μας βάζει στο σωστό mood!