Buzz

Τέλος οι αγώνες (πείνας) για τον Γκάρι Ρος

στα 10

Είναι επίσημο: ο σκηνοθέτης του «Hunger Games» δεν θα επιστρέψει για την δεύτερη ταινία της σειράς «Cathing Fire».

Τέλος οι αγώνες (πείνας) για τον Γκάρι Ρος
ο Γκάρι Ρος με το κάστ του «Hunger Games».

Μοιάζει συνηθισμένο στα franchise films, συνέβη στις ταινίες του «Χάρι Πότερ» και πιο πρόσφατα στο «Twillight». Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας δεν είναι ο ίδιος με αυτόν της δεύτερης, ή της τρίτης. Ετσι χθες, μετά από μια σειρά άρθρων που μιλούσαν για διαφωνίες μεταξύ της Lionsgate και του Γκαρι Ρος πάνω στο θέμα της αμοιβής του για την δεύτερη ταινία, ανακοινώθηκε ότι τα δύο μέρη δεν συμφώνησαν και πως... οι πιθανότητες δεν είναι πάντα με το μέρος του σκηνοθέτη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκάρι Ρος αντίθετα από τους πρωταγωνιστές του, είχε υπογράψει συμβόλαιο μόνο για την πρώτη ταινία της σειράς, το αν αυτό είχε να κάνει με δική του επιθυμία ή με επιθυμία του στούντιο παραμένει αδιευκρίνιστο.

Πάντως για πολλούς ο Ρος ήταν μια μάλλον παράξενη επιλογή για την θέση του σκηνοθέτη σε μια ταινία που απευθύνεται πρωτίστως στο εφηβικό κοινό, όμως το αποτέλεσμα μάλλον τον δικαίωσε, αφού το «Hunger Games κατόρθωσε να είναι κάτι παραπάνω από μια ταινία που οι φιλοδοξίες της εξαντλούνταν στο να γεμίσει τις αίθουσες των multiplex με κάθε τίμημα.

Ελπίζουμε ότι η επιλογή του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Ρος για τα γυρίσματα του «Catching Fire» το ερχόμενο φθινόπωρο να είναι εξίσου απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα.

Μέχρι την ανακοίνωση του ονόματος του τυχερού, η ατμόσφαιρα στο Χόλιγουντ θα μοιάζει με αυτή λίγο πριν το reaping στην District 13, μόνο που αντίθετα από το βιβλίο και την ταινία όλοι θα παρακαλάνε να κληρώσει το όνομά τους. Κι όλοι με χαρά θα προσφερθούν ως tributes στους επόμενους αγώνες πείνας!

Διαβάστε περισσότερα για το «Hunger Games»