Buzz

Τα λεφτά μας πίσω κύριε Μάλικ!

στα 10

Επεισοδιακές αποχωρήσεις από «Το Δέντρο της Ζωής» με πελάτες που ζητούν να τους επιστραφούν τα χρήματα του εισιτηρίου τους σημειώνονται στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Τα λεφτά μας πίσω κύριε Μάλικ!
Φεύγετε; Στο καλό...

Σύμφωνα με τους New York Times «Το Δέντρο της Ζωής» του Τέρενς Μάλικ είναι, κυριολεκτικά, περίπτωση «love it or leave it».

Ομαδικές αποχωρήσεις σημειώνονται σε κεντρικούς κινηματογράφους της Αμερικής και μερικοί από τους θεατές που δεν περίμεναν κάτι τέτοιο από ταινία που πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ, και καθόλου δεν τους απασχολεί αν έχει κερδίσει το Χρυσό Φοίνικα, απαιτούν τα λεφτά τους πίσω. Σύμφωνα με υπάλληλο των κινηματογράφων «AMC Empire 25» που βρίσκονται στην Time Square της Νέας Υόρκης ο αριθμός των θεατών που εγκαταλείπουν τις παραστάσεις του «Δέντρου της Ζωής» είναι ανησυχητικά σταθερός.

Οσοι μάλιστα φεύγουν το πρώτο μισάωρο δικαιούνται τα χρήματα του εισιτηρίου τους πίσω, κάτι που βεβαιώνουν και οι εκπρόσωποι της αλυσίδας κινηματογράφων Landmark. «Αν η ταινία δεν είναι αυτή που περίμενε ο θεατής και βγει έξω σε λιγότερο από 30 λεπτά, τότε μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή των χρημάτων του στο ταμείο»

Για ποια ταινία θα ζητούσατε εσείς τα χρήματά σας πίσω; Μας ενδιαφέρουν οι απαντήσεις σας...