Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα Φεστιβάλ έχουν τα δικά τους τρέιλερ. Συχνά καλύτερα κι απ’τις ταινίες!

στα 10

Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου δημιουργούν τις δικές τους διαφημίσεις και παρουσιάζουν το προφίλ τους, κωμικά, σαρκαστικά, ανατρεπτικά, ανεβάζοντας τις μετοχές τους μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Τα Φεστιβάλ έχουν τα δικά τους τρέιλερ. Συχνά καλύτερα κι απ’τις ταινίες!

Τα διαφημιστικά σποτάκια των διεθνών κινηματογραφικών φεστιβάλ έχουν εξελιχθεί σε απολαυστικές ταινίες μικρού μήκους. Ετσι τουλάχιστον φαίνεται σε όσα επιλέγει το indiewire και τα οποία, με διαφορετικό τρόπο το καθένα, αποδεικνύουν ότι αφ’ενός λατρεύουν αυτό που κάνουν κι αφ’ ετέρου δεν παίρνουν τον εαυτό τους υπερβολικά στα σοβαρά.

Γιατί αυτά τα σποτάκια έχουν ως ιδιαίτερο κοινό το χιούμορ που σκοπεύει και στις ταινίες, και στους συντελεστές τους και στην ίδια τη διοργάνωση!

Πάρτε μια γεύση από τα φεστιβαλικά τρέιλερ παρακάτω:

Whistler Film Festival, το καναδέζικο φεστιβάλ που δίνει άλλο τόνο στην πριγκήπισσα του παραμυθιού, υποστηρίζοντας τις «απρόσμενες ιστορίες».

Santa Barbara Film Festival, με το συγκλονιστικό «Megaphone» του Πάρι Γκριπ που προκάλεσε αντιδράσεις σε κοινό και συμμετέχοντες, μια και κράζει τους πάντες και δεν αφήνει κανέναν ασχολίαστο, ούτε και τον εαυτό του.

Karlovy Vary Film Festival, με τον Τζον Μάλκοβιτς σε υπαρξιακή και καλλιτεχνική αγωνία που σπάει κόκκαλα.

Melbourne International Film Festival, το Φεστιβάλ που προβάλλει «μόνο τις καλύτερες ταινίες» και, ενδεχομένως, όχι αυτήν εδώ από την Πολωνία, με συμμετοχή-έκπληξη που ελπίζει ότι θα του ανεβάσει την εμπορικότητα.