Buzz

Συνελήφθη ο Ρις Ιφανς στην Comic Con!

στα 10

Και μόλις έσκασε το πραγματικό σκάνδαλο που συνέβη στην παρουσίαση του «Amazing Spider-Man» στο Comic-Con: γυναίκα σεκιούριτι συνέλαβε τον Ρις Ιφανς με το που κατέβηκε από το πάνελ!

Συνελήφθη ο Ρις Ιφανς στην Comic Con!
O Ρις Ιφανς αγκαλιάζει τον Αντριου Γκάρφιλντ με το τέλος της παρουσίασης. Δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει αμέσως μετά...

Ο Ουαλός Ρις Ιφανς ήταν και αυτός παρών στην παρουσίαση του «The Amazing Spider-Man» στο Comic-Con, καθώς ερμηνεύει τον αντίπαλο του ήρωα, ο οποίος μετατρέπεται σε γιγάντια σαύρα και για αυτό φέρει το παρατσούκλι «Lizard».

Και παρόλο που στην αίθουσα παίχτηκε ένα film clip που δείχνει το πώς o Lizard τρομοκρατεί μικρές μαθήτριες επί της οθόνης, το πραγματικό δράμα παίχτηκε εκτός: ο Ρις Ιφανς συνελήφθη από την αστυνομία του Σαν Ντιέγκο μετά από καταγγελία γυναίκας σεκιούριτι του φεστιβάλ, που έγινε μάρτυρας της ανάρμοστής του συμπεριφοράς.

Ο Ιφανς έφτασε μεθυσμένος στο πάνελ (μάρτυρες δηλώνουν ότι μύριζε αλκοόλ από μακριά) και με entourage φίλων, σε κάποιους από τους οποίους δεν επετράπη η είσοδος, καθώς δεν είχαν φεστιβαλικό πάσο. Ο Ιφανς έξαλλος, άρχισε να σπρώχνει τη γυναίκα σεκιούριτι, η οποία, μόνο για τα προσχήματα του πάνελ που ξεκινούσε, του επέτρεψε να περάσει. Τον περίμενε όμως απ' έξω και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

«Ηταν επιθετικός και άξεστος» δήλωσε η υπαστυνόμος Αντρα Μπράουν. Εβριζε τους πάντες από τα σεκιούριτι μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες. »

Οι αστυνομικές αρχές του Σαν Ντιέγκο έκοψαν πρόστιμο στον Ουαλό ηθοποιό και τον άφησαν ελεύθερο. Τώρα καλείται είτε να το πληρώσει ή να παραστεί στο δικαστήριο για να υποστηρίξει το δίκιο του.