Industry

Ανακοίνωση του ΣΑΠΟΕ αναφορικά με τα περιστατικά παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος

στα 10

Ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων (ΣΑΠΟΕ) δηλώνει απερίφραστα την υποστήριξή του στα θύματα παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος.

Flix Team
Ανακοίνωση του ΣΑΠΟΕ αναφορικά με τα περιστατικά παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων (ΣΑΠΟΕ) δηλώνει απερίφραστα την υποστήριξή του στα θύματα που βρίσκουν το θάρρος να καταγγείλουν πράξεις παρενόχλησης σε εργασιακό περιβάλλον ή σχέση και τη μηδενική του ανοχή σε αυτού του είδους τα περιστατικά.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του ΣΑΠΟΕ:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Ως παραγωγοί ταινιών κι οπτικοακουστικών έργων είμαστε εργοδότες πολυπληθών ομάδων και συνεργατών – ηθοποιών, τεχνικών και λοιπών επαγγελματιών. Κι ως εργοδότες τους είμαστε υπεύθυνοι να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες εργασίας που θα προστατεύσουν όλους τους συνεργάτες μας τόσο από ενδεχόμενες βλάβες της σωματικής τους ακεραιότητας, όσο και από κάθε απειλή σωματικής ή ψυχικής βίας ή προσβολής της προσωπικότητας τους στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων (ΣΑΠΟΕ) δηλώνει απερίφραστα την υποστήριξή του στα θύματα που βρίσκουν το θάρρος να καταγγείλουν τέτοιες πράξεις και τη μηδενική του ανοχή σε αυτού του είδους τα περιστατικά.