Buzz

Ρόμπερτ Πάτινσον: αναπαριστά κλασικές ταινίες του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

στα 10

Το γαλλικό περιοδικό Premiere του πρότεινε μία φωτογράφηση που θα ζωντάνευε διάσημες σκηνές από κλασικές ταινίες του Κρόνενμπεργκ. Κι ο Ρόμπερτ Πάτινσον τράβηξε το concept στα άκρα...

Ρόμπερτ Πάτινσον: αναπαριστά κλασικές ταινίες του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Οι αρχισυντάκτες του γαλλικού κινηματογραφικού Premiere δεν πίστευαν στα αυτιά τους: όταν πρότειναν στον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον νέο πρωταγωνιστή του πολυαναμενόμενου «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μία φωτογράφηση φόρο-τιμής στην φιλμογραφία του σκηνοθέτη του, η απάντηση ήταν ναι. Αλλά με όρους. Να μην τραβηχτούν μόνο πόζες, αλλά και τα όρια όσων συμμετέχουν.

Ο Πάτινσον, κουρασμένος από την εφηβική στάμπα των «Twilight» (τα οποία πρόσφατα αποκήρυξε!), αποφάσισε να σκοτεινιάσει την εικόνα του. Από βαμπίρ να γίνει πραγματικά επικίνδυνος.

Ετσι πρότεινε η φωτογράφηση να γίνει στο δωμάτιο ενός μίζερου, τριτοκλασάτου μοτέλ του Λος Αντζελες, όπου παρέμεινε για 13 ολόκληρες ώρες με τον φωτογράφο Ελιοτ Λι Χέιζελ, το συνεργείο του, κι έναν μακιγιέρ ειδικών εφέ. Το αποτέλεσμα; Χαζέψτε το στο gallery...

Δείτε τις φωτογραφίες, αναγνωρίστε τις αναπαραστάσεις των cult ταινιών του Κρόνενμπεργκ, γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Πάνω από όλα πείτε μας: σας πείθει ο Ρόμπερτ; γιατί το προσπαθεί, σκληρά!

Θα μοιραστούμε μαζί σας τις πρώτες εντυπώσεις σύντομα, εφόσον το «Cosmopolis» κάνει σε πολύ λίγο την πρεμιέρα του στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών.