Φεστιβάλ / Βραβεία

Πρώτη σκηνή από το ντοκιμαντέρ του Κάμερον Κρόου για τους Pearl Jam!

στα 10

Το «PJ20» είναι με διαφορά το πιο πολυαναμενόμενο μουσικό ντοκιμαντέρ της χρονιάς. Δείτε σε μια πρώτη σκηνή της ταινίας τον Εντι Βέντερ να φτιάχνει αυτό που θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια τους!

Πρώτη σκηνή από το ντοκιμαντέρ του Κάμερον Κρόου για τους Pearl Jam!

Για όσους διέσχισαν τα 90s λιώνοντας το «Τen» στο πικάπ, οι Pearl Jam είναι κάτι περισσότερο από ένα από τα χαρακτηριστικότερα συγκροτήματα του κινήματος του grunge. Είναι η απάντηση στο πως μπορείς να είσαι μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες της σύγχρονης μουσικής, χωρίς ποτέ να θυσιάσεις το παραμικρό στο βωμό της όποιας επιτυχίας.

60 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων μετά, ο Κάμερον Κρόου γιορτάζει μαζί με τον Εντι Βέντερ και την παρέα του τα 20 χρόνια μιας διαδρομής που αποτελείται από τη σύγχρονη ιστορία του rock 'n' roll σε ένα ντοκιμαντέρ που θα κάνει την πρεμιέρα του στο επερχόμενο φεστιβάλ του Τορόντο πριν ξεκινήσει την «περιοδεία» του στα φεστιβάλ του κόσμου.

Η πρώτη σκηνή από τo «PJ20» είναι μικρή και δείχνει τον Βέντερ μαζί με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Στόουν Γκόσαρντ να παίζουν τις πρώτες νότες αυτού που αργότερα θα ήταν το «Daughter», το πρώτο τραγούδι των Pearl Jam που μπήκε στο Top 40 του Billboard και περιέχεται στο δίσκο του 1993 «Vs.».

Και είναι απλά συγκινητικό...

Διαβάστε περισσότερα για το ντοκιμαντέρ εδώ