Buzz

Ποιος θέλει να δει sequel του «Salt»;

στα 10

Χασμουρητό. Really? Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνει η Αντζελίνα με το χρόνο της; Και πρέπει να χαρούμε που το σενάριο ανέλαβε η Μπέκι Τζόνστον (σεναριογράφος του «Πρίγκιπα της Παλίρροιας»);

Ποιος θέλει να δει sequel του «Salt»;

Η Αντζελίνα θα επιστρέψει στο «Salt», αυτό είναι σίγουρο και αποφασισμένα από τα στούντιο. Με τι στόρι, τι αφορμή, για ποιο λόγο ακριβώς - αυτά είναι δευτερευούσης σημασίας. Το θέμα είναι ότι η Columbia Pictures θεωρεί ότι υπάρχει ψωμί (κι αλάτι, σόρι δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε) στο να συνεχίσει την ιστορία της διπλής(;) κατασκόπου που παγιδεύεται και πρέπει μόνη να καθαρίσει το όνομά της.

Πέρσι το καλοκαίρι λοιπόν προσέλαβε τον σεναριογράφο της πρώτης ταινίας (τον Κερτι Γουίμερ) για να βρει ένα concept που θα συνέχιζε την ιστορία. Μόνο που, σύμφωνα με πηγές, η Αντζελίνα δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα και ο ατυχής σεναριογράφος αντικαταστάθηκε.

Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter το τιμόνι του σεναρίου παίρνει η Μπέκι Τζόνστον, της οποίας τα διασημότερα πρότζεκτ ήταν ο «Πρίγκιπας της Παλίρροιας» (1991) το ερωτικό δράμα της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Νικ Νόλτε, και το «Επτά Χρόνια στο Θιβέτ» (1997) του Ζαν Ζακ Ανό με τον Μπραντ Πιτ.

Αυτό σημαίνει ότι γερές δόσεις character story και δράματος θα χωρέσουν στις action σκηνές; Χασμουρητό.

Να επισημάνουμε επίσης ότι δεν είναι ποτέ καλό δείγμα ότι ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας αρνείται να επιστρέψει. Γιατί αυτό έκανε ο Φίλιπ Νόις, θεωρώντας ότι το θέμα εξαντλήθηκε. Η Columbia όμως επιμένει κι έχει βάλει στοίχημα να βρει συντελεστές που θα κρατήσουν την Αντζελίνα ευχαριστημένη.

Για να δούμε...