Industry

Ολες οι ταινίες της Zentropa online. Και με το νόμο...

στα 10

Στις 18 Μαΐου, η μεγάλη δανέζικη εταιρεία παραγωγής του Λαρς φον Τρίερ και του Πέτερ Ααλμπεκ Γιένσεν, η γνωστή και μη εξαιρετέα Zentropa, θα διαθέτει τις ταινίες της online.

Ολες οι ταινίες της Zentropa online. Και με το νόμο...

Την ίδια ημέρα που η νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ, «Melancholia», θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών, η εταιρεία παραγωγής που ο ίδιος έχει ιδρύσει, η Zentropa, θα κάνει μια άλλη, ριζοσπαστική πρεμιέρα.

Ολόκληρος ο κατάλογος της εταιρείας θ’ αρχίσει να διατίθεται online, από τη διεύθυνση zentropaondemand.com. Το σύνολο αποτελείται από περίπου 100 ταινίες, από το 1992, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν ολόκληρο το έργο του δανέζικου νέου κύματος, το δόγμα, οτιδήποτε έχει περάσει την πόρτα της ιδιοσυγκρασιακής εταιρείας. Οι ταινίες θα χρεώνονται με 3 ευρώ οι παλαιότερες, 4 ευρώ οι καινούριες και 1 ευρώ οι μικρού μήκους και οι τηλεοπτικές παραγωγές.

Θα διατίθενται επίσης ταινίες που δε βγήκαν ποτέ σε DVD, αλλά και making of ή κομμένες σκηνές από δημοφιλείς ταινίες και από το τηλεοπτικό «The Kingdom» του Λαρς φον Τρίερ.

Για να βγαίνουν τα πορτοφόλια...