Buzz

Οι Rolling Stones, το «Mad Men» και μια διαφήμιση δημητριακών!

στα 10

Ti σχέση έχουν οι Rolling Stones με το «Mad Men»; Ισχύει πως κάποτε το συγκρότημα γύρισε μια διαφήμιση δημητριακών; Και γιατί ο Ντον Ντρέιπερ φοβάται να το πιστέψει;

Οι Rolling Stones, το «Mad Men» και μια διαφήμιση δημητριακών!

Στο δεύτερο επεισόδιο του 5ου κύκλου του «Mad Men» που προβλήθηκε χθες Κυριακή, ο Ντον Ντρέιπερ αναζητά τους Rolling Stones με σκοπό να τους ζητήσει να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για τα φασόλια Heinz, προτείνοντας τους να τραγουδήσουν το σλόγκαν της καμπάνιας «Heinz is on my side», παραφράζοντας το τραγούδι τους «Time is on my side».

Το ραντεβού του Ντον και του Χάρι με τον μάνατζερ των Stones κλείνεται στα παρασκήνια μιας συναυλίας στο Forest Hills Tennis Club. Περιμένοντας με αγωνία, ο Ντον μιλούν σε μια παρέα κοριτσιών που έχουν έρθει backstage για να αποθεώσουν το συγκρότημα. Μια από αυτές εκφράζει την αμφιβολία της πως οι Stones θα έκαναν ένα διαφημιστικό, αλλά ο Ντον την αποστομώνει λέγοντας πως «Εκαναν μια για δημητριακά στην Αγγλία, τρία χρόνια πριν».

Και έλεγε αλήθεια, αφού όντως οι Rolling Stones πρωταγωνίστησαν σε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό για τα Rice Krispies το 1964. Το jingle γράφτηκε από τον Μπράιαν Τζόουνς (σε συνεργασία με τον διαφημιστκή Τζ. Γουόλτερ Τόμσσον), ενώ η υπόθεση της διαφήμισης είναι μι παρωδία του διάσημου εκείνη την εποχή τηλεπαιχνδιιού «Juke Box Jury».

Αυτό θα πει εξονυχιστική έρευνα σεναρίου. Τα εύσημα στους συγγραφείς του «Mad Men»!

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό, διαβάστε περισσότερα για το «Mad Men» και περισσότερα για τους Rolling Stones