Buzz

Οι «Avengers»... παίζουν μπάλα!

στα 10

Οι «Avengers» του Τζος Γουίντον θα διαφημιστούν στο ημίχρονο του Superbowl την επόμενη εβδομάδα. Αυτό είναι το teaser του διαφημιστικού τους σποτ. Ναι ακούγεται παράλογο, αλλά πείτε την αλήθεια: Θέλετε να το δείτε!

Οι «Avengers»... παίζουν μπάλα!

H ταινία είναι με διαφορά το μεγαλύτερο στοίχημα της Marvel, εδώ και κάμποσα χρόνια, μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουμε αν η ισχύς των υπερηρώων είναι όντως εν τη ενώσει.

Η επίσημη σύνοψη της τιανίας λέει: «Ακολουθώντας τις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες που ξεκίνησαν με τον "Iron Man", τον "Aπίθανο Hulk", τον "Ιron Man 2" και τον "Πρώτο Εκδικητή: Captain America", οι "Avengers" είναι η απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων. Οταν ένας αναπάντεχος εχθρός απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη, ο Νικ Φιούρι, διευθυντής της διεθνής οργάνωσης για την ειρήνη στον κόσμο, πιο γνωστή ως S.H.I.E.L.D. αναγκάζεται να ενώσει την ομάδα των "Avengers" για να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή».Στην ταινία, όπου εμφανίζονται οι σημαντικότεροι υπερήρωες της Marvel, πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), o Κρις Εβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τομ Χίντλεστον (Loki), ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (ως Νικ Φιούρι, διευθυντής της S.H.I.E.L.D.), η Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος που δουλεύει για τη S.H.I.E.L.D.), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye) και ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk).

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δέκα απολύτως cool δευτερόλεπτα. Το δάχτυλο στο pause!