Buzz

«Αγώνες Πείνας» για τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

στα 10

Φαίνεται πως η μανία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ όχι δεν λέει να κοπάσει, αλλά φουντώνει με κάθε πρώτη ευκαιρία. Και τι πιο ιδανικό από ένα blog που με τον τίτλο «Hunger Games Ryan Gosling» επενδύει πάνω στην «πείνα» των απανταχού θαυμαστών του...

«Αγώνες Πείνας» για τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

Αν κάτσει κανείς να απαριθμήσει τα blog που έχουν κυκλοφορήσει μόνο φέτος με «ελεύθερο θέμα» τον Ράιαν Γκόσλινγκ θα χρειαστεί ώρες και ώρες αναζήτησης στο Διαδίκτυο.

Από την ημέρα που το «Hey Girl» έγινε viral (διαβάστε περισσότερα εδώ) δεκάδες φωτογραφίες του Ράιαν Γκόσλινγκ κατέκλυσαν τον κυβερνοχώρο σκορπίζοντας ρίγη αισθησιαμού στις φανατικές θαυμάστριες (τους θαυμαστές που τους πάτε;) του νεαρού ηθοποιού που θα θυμάται για πάντα το 2011 ως τη χρονιά που τον «οδήγησε» στην κορυφή του κόσμου!

Και ενώ πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια ολόκληρη καμπάνια με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να προτρέπει το «Girl» σε...ανακύκλωση, η νέα viral επένδυση στο όνομα του ακούει στο όνομα «Hunger Games Ryan Gosling» και αποτελείται από φωτογραφίες που περιέχουν ατάκες εμπνευσμένες από την τεράστια επιτυχία των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς και της ταινίας του Γκάρι Ρος.

Από το «Θα έτρωγα ένα δηλητηριώδες μούρο για σένα κάθε μέρα» μέχρι το «Δεν θέλω να προπονούμαι μακριά σου» και από το «Θα δήλωνα εθελοντής για να βρεθώ στην αρένα μαζί σου» και το «Κανένα σπόνσορας στον κόσμο δεν μπορεί να μου δώσει όσα εσύ», το blog είναι ήδη σχεδόν τόσο επιτυχημένο όσο το «Hunger Games» στα αμερικάνικα ταμεία.

Χαζέψτε, πιστέψτε, χορτάστε...

Διαβάστε περισσότερα για το «Hunger Games»