Buzz

«Oblivion»: O Τομ Κρουζ ζει στο μέλλον

στα 10

Το πόστερ της ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι, υπόσχεται εικόνες εξίσου εντυπωσιακές με εκείνες του «Tron: Legacy» Και μια πιο ενδιαφέρουσα υπόθεση ελπίζουμε...

«Oblivion»: O Τομ Κρουζ ζει στο μέλλον

Γυρισμένο στην Ισλανδία και τη Νέα Υόρκη με τις καινούριες κάμερες της Sony F65 που κινηματογραφούν σε ανάλυση 4K κάτι που σύμφωνα με τον Κοζίνσκι είναι σαν να γυρίζεις σε φιλμ 65mm, αλλά ψηφιακά, το «Oblivion»υπόσχεται κάτι αληθινά θεαματικό.

Τοποθετημένο στον πλανήτη γη, πολλά χρόνια στο μέλλον, όταν η επιφάνειά του έχει αλλάξει ριζικά κι εγκαταλειφθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από τους ανθρώπους, το σενάριο των Γουίλιαμ Μόναχαν, Κάρλ Γκάτζουσεκ και Μάικλ Αρντ, δίνει στον Τομ Κρουζ τον ρόλο του Τζακ Χάρπερ, ενός από τους ελάχιστους κατοίκους που μένουν ακόμη στη γη.

Επιφορτισμένος με το καθήκον να επιδιορθώνει τα σκάφη που αναζητούν πολύτιμα υλικά που έχουν απομείνει στο έδαφος μετά από έναν πολύχρονο πόλεμο με μια εξωγήινη απειλή που ονομάζονται Scavs, ο Τζακ Χάρπερ έχει σχεδόν ολοκληρώσει την αποστολή του όταν ένα σκάφος θα καταπέσει στην επιφάνεια του πλανήτη.

Επιβάτης του, μια παράξενη γυναίκα που θα γεννήσει στον Τζακ Χάρπερ μια σειρά από ερωτηματικά που θα θέσουν όλη του την ύπαρξη σε αμφισβήτηση.

Η Ολγα Κιριλένκο, η Αντρεα Ραίσμπορο, ο Νικολάι Κόστερ-Γουαλντάου και η Μελίσα Λίο συμπρωταγωνιστούν στο φιλμ που θα βγει στις αίθουσες στις 26 Απριλίου του 2013.

Δείτε ολόκληρο το πόστερ στο gallery