Buzz

Ο Σνούπι στα «Σαγόνια του Καρχαρία»

στα 10

Τι θα συνέβαινε αν ο Τσαρλς Σουλτζ αποφάσιζε να στείλει τους ήρωες των Peanuts για ένα μπάνιο στο Amity Island; Ο Τσαρλς Φόρσμαν δίνει την ευφυή απάντηση.

Ο Σνούπι στα «Σαγόνια του Καρχαρία»

Φανατικός θαυμαστής τόσο του Τσαρλς Σουλτζ όσο και του συγγραφέα του «Jaws», Πίτερ Μπέντσλι, ο Τσαρλς Φόρσμαν, σκιτσογράφος της Oily Boutique, δημιούργησε ένα υποθετικό επεισόδιο των Peanuts ζωντανεύοντας με τον πιο έξυπνο τρόπο τον εφιάλτη της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Πίτερ Μπέντσλι που έγραψε το πρωτότυπο βιβλίο και εμφανίζεται και στην ταινία ως τηλεοπτικός ρεπόρτερ. Πέρσι το καλοκαίρι διάβασα σχεδόν όλα τα βιβλία του Μπέντσλι. Υπάρχουν λίγα ακόμη που δεν έχω διαβάσει, αλλά, αν και ελαφρώς ξεπερασμένα, ήταν όλα διασκεδαστικά. Προφανώς, οι περισσότεροι ξέρουν τα "Σαγόνια του Καρχαρία" ως ταινία, έτσι έβαλα τα δυνατά μου να μείνω πιστός και στην ταινία και στη φιλοσοφία των Peanuts», δηλώνει ο Φόρσμαν στο blog του, όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες δουλειές του συν το mash up του Popeye με τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού».

Tags: JAWS, FORSMAN