Buzz

O Ρίτσαρντ Γκιρ και η οικονομική κρίση: Τρέιλερ για το «Arbitrage»

στα 10

Θυμίζοντάς μας ότι ο Γκιρ είναι καλός ηθοποιός και πλαισιώνοντας τον με συμπρωταγωνιστές όπωςη Σούζαν Σαράντον, ο Τιμ Ροθ, η Μπριτ Μάρλινγκ και η Λετίσια Κάστα, το θρίλερ του Νίκολας Τζαρέκι ήταν μια από τις εκπλήξεις του φετινού Sundance.

O Ρίτσαρντ Γκιρ και η οικονομική κρίση: Τρέιλερ για το «Arbitrage»

Ο Ρόμπερτ Μίλερ, είναι ο επικεφαλής μιας τεράστιας χρηματιστηριακής, στα πρόθυρα πώλησης του ομίλου εταιριών του. Μόνο που τα λογιστικά του είναι μαγειρεμένα, οι δανειστές του τον πιέζουν, και η κόρη του, επικεφαλής των οικονομικών της εταιρίας, έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν είναι απόλυτα σωστό στα βιβλία τους.

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, η ερωμένη του, γκαλερίστα σε μια γκαλερί που ο ίδιος χρηματοδοτεί (και συχνά αγοράζει τα έργα της) τον πιέζει να βρει περισσότερο χρόνο για κείνη, η γυναίκα του νιώθει τον ούτως ή άλλως συμβατικό γάμο τους να παραπαίει και ο επικεφαλής της τράπεζας που σκοπεύει να εξαγοράσει την εταιρία του, μοιάζει διστακτικός.

Κι αν το παραπάνω κοκτέιλ ακούγεται ήδη ασταθές, θα γίνει κυριολεκτικά μολότοφ, όταν ένα βράδυ στην διάρκεια μιας νυχτερινής απόδρασης από την Νέα Υόρκη με την ερωμένη του, θα συμβεί ένα μοιραίο ατύχημα και η αστυνομία θα βρεθεί να ενδιαφέρεται για τον ίδιο και τις πράξεις του.

Με εξαιρετικές κριτικές από το φεστιβάλ του Sundance (στο flix γράφαμε για «χαρακτήρες δομημένους με προσοχή και αληθοφάνεια ...[κι] ένα στιβαρό σενάριο που κατορθώνει να ισορροπεί τόσο τα στοιχεία ενός αστυνομικού θρίλερ, όσο κι αυτά ενός character drama») η ταινία μοιάζει να έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει την καριέρα του Γκιρ στην σωστή τροχιά.

Δείτε το τρέιλερ πιο κάτω, διαβάστε την κριτική και δείτε ένα υποτιτλισμένο κλιπ από το φιλμ.