Buzz

O Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ θέλει να βάλει κάτι στο μυαλό σας

στα 10

Ποιος θα ήταν πιο ταιριαστός για να διαφημίσει μια καινούρια τεχνολογία που θα κάνει την ζωή σας καλύτερη; Αλλά δυστυχώς(;) η ώρα για κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη φτάσει.

O Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ θέλει να βάλει κάτι στο μυαλό σας

Τι θα λέγατε αν ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ σας πρότεινε να κάνετε την ζωή σας καλύτερη μέσω ενός τεχνολογικού προγράμματος μιας εταιρίας που ονομάζεται Body/Mind/Change και που υπόσχεται να κάνει την ζωή σας καλύτερη μέσω της τεχνολογίας και κάτι που ονομάζεται POD Recomendation Engine.

Αν έχετε δει κάποιες μόνο από τις ταινίες του Κρόνενμπεργκ όπου η επιστήμη κι ο άνθρωπος συναντιούνται με κάθε άλλο παρά επιθυμητά αποτελέσματα η σωστή απάντηση θα ήταν «όχι», αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται να μπείτε στο δίλημμα.

Η τεχνολογία που ο σκηνοθέτης διαφημίζει, δεν υφίσταται ακόμη και το βίντεο αποτελεί κομμάτι της διαδραστικής εμπειρίας που θα είναι η έκθεση και η ρετροσπεκτίβα που το φεστιβάλ του Τορόντο ετοιμάζει στον Καναδό σκηνοθέτη.

Εκτός από ένα συνολικό αφιέρωμα στη δουλειά του και υλικό από την δημιουργία των ταινιών του, η έκθεση φιλοδοξεί να κάνει τους επισκέπτες να «μπουν σε μια ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ» μέσω μιας διαδραστικής multimedia εμπειρίας που ετοιμάζουν και της οποίας το ευρηματικό διαφημιστικό είναι το βίντεο που ακολουθεί.

pod