Buzz

O Nτάρεν Αρονόφσκι στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών!

στα 10

Eπιστρέφοντας στις μέρες του «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο», ο Ντάρεν Αρονόφσκι σκηνοθέτησε τέσσερα βίντεο που θα σας κάνουν να σκεφτείτε δεύτερη φορά πριν ενδώσετε στις μεθαμφεταμίνες. Δείτε τα με δική σας ευθύνη!

O Nτάρεν Αρονόφσκι στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών!

Αν είστε από αυτούς που έχουν καταχωρήσει το «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο» ως μια από τις πιο επώδυνες φιλμικές εμπειρίες των τελευταίων χρόνων, τότε μην προχωρήσετε παρακάτω.

Ο.τι ακολουθεί δεν είναι απλά τέσσερα διαφημιστικά βίντεο που ο Ντάρεν Αρονόφσκι γύρισε για λογαριασμό του The Meth Project Foundation στον αγώνα κατά της ολοένα και αυξανόμενης χρήσης μεθαμφεταμίνης στην Αμερική. Είναι τέσσερα ηθελημένα αποκρουστικά φιλμάκια που εξάρουν τις δυσάρεστες συνέπειες της χρήσς μεθαμφεταμίνης που θα σας δημιουργήσουν ενοχές ακόμη και αν δεν έχετε καπνίσει ποτέ ούτε μια τζούρα ινδικής κάναβης!

Με την πρόφαση του «καλού» σκοπού, ο Αρονόφσκι τα δίνει όλα για όλα πετυχαίνοντας προφανώς το σκοπό του που δεν είναι άλλος από την ενημέρωση για τις συνέπειες του εθισμού, επαναλαμβάνοντας δυστυχώς όλα τα ελαττώματα της δεύτερης ταινίας του, αυτά που για κάποιους τον κάνουν έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες της εποχής μας και για άλλους έναν «φωνακλά» σκηνοθέτη που δεν έχει μάθει ακόμη να ξεχωρίζει τη διαφορά των εικόνων από το μήνυμα τους!

Σε κάθε περίπτωση, stay clean!