Buzz

O Mάθιου Μακόνεχι χάνει 20 κιλά για νέο ρόλο

στα 10

Μπορεί στο «Magic Mike», που θα δούμε σε λίγες μέρες και στην Ελλάδα, να ερμηνεύει τον στρίπερ με τους τέλειους κοιλιακούς, ο Μάθιου Μακόνεχι όμως αυτή την εποχή είναι αγνώριστος...

O Mάθιου Μακόνεχι χάνει 20 κιλά για νέο ρόλο

Αν δεν έχετε δει τους κοιλιακούς του Μάθιου Μακόνεχι, θα πρέπει να ήσασταν για μία 15ετία κλεισμένοι κάπου σκοτεινά, χωρίς περιοδικά, τηλεοράσεις και φυσικά κινηματογραφική πρόσβαση. Ο (σε περιπτώσεις εξαιρετικός) ηθοποιός έχει υπάρξει μέχρι και χολιγουντιανό ανέκδοτο για το πόσο εύκολα αποκαλύπτει το σώμα του - εντός και εκτός μεγάλης οθόνης.

Να όμως που μία ταινία του προσφέρει την πρόκληση να χαλάσει την υγιή, γυμνασμένη του εμφάνιση. Για τα γυρίσματα της ταινίας «The Dallas Buyers Club» ο Μακόνεχι πρέπει να χάσει 20 κιλά - και βρίσκεται στα μισά της διαδρομής του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο νέο σόου του Λάρι Κινγκ, ο νιόπαντρος ηθοποιός ομολόγησε: «Ναι χάνω βάρος. Πρέπει να είμαι έτοιμος για τα γυρίσματα της νέας ταινίας μου που ξεκινούν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Εχω ήδη χάσει 8-9 κιλά και πρέπει να χάσω άλλα τόσα...»

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο «The Dallas Buyers Club» βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός καουμπόι από το Ντάλας, του Ρον Γούντραφ, ο οποίος κόλλησε τον ιό του AIDS στα 80ς, από μολυσμένη σύριγγα ηρωίνης. Μια ζωή ομοφοβικός, καλείται τώρα να συναναστραφεί με την γκέι κοινότητα για την κοινή αντιμετώπιση της ασθένειας. Τότε αποφασίζει να εισάγει παράνομα φάρμακα από το Μεξικό και να ανοίξει την πρώτη ομάδα στήριξης ασθενών με AIDS.

«Ο ρόλος με ενθουσίασε και δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχτώ να τον κάνω» δήλωσε ο Μακόνεχι. «Το ξέρω ότι δεν θα δείχνω υγιής μόλις φτάσω στο στόχο μου, αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο. Δεν κάνω όμως 'δίαιτα' όπως την καταλαβαίνουμε. Περισσότερο το βλέπω ως αποτοξίνωση - πίνω πολύ τσάι και νιώθω να καθαρίζω τον οργανισμό μου εσωτερικά. Προσπαθώ να μάθω το σώμα μου να τρέφεται με τα πολύ λίγα που του δίνω...»