Buzz

Ο Αλεκ Μπόλντγουϊν στο twitter

στα 10

«Ανακάλυψε πόσο λιώμα είσαι με το τεστ από το "HUNT FOR RED OCTOBER". Προσπάθησε να πεις "Magneto-hydrodynamic drive" τρεις φορές. Γρήγορα. Με σκοτσέζικη προφορά». Κυρίες και κύριοι, ο «Τζακ» μπήκε στο twitter...

Ο Αλεκ Μπόλντγουϊν στο twitter
Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις

Μετά από χρόνια όπου διάφοροι «Αλεκ Μπόλντγουϊν» είχαν λογαριασμούς στο twitter, o «αληθινός Αλεκ Μπόλντγουϊν» γράφτηκε μόλις προχτές. Ακολουθώντας το παράδειγμα του φίλου του, και διαβόητου «αντιπάλου» στις δημόσιες εμφανίσεις, Στιβ Μάρτιν, ο Μπόλντγουϊν μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι των social media.

«Αυτό είναι το πρώτο μου tweet. Ισως να το συνοδεύσω μ' ένα ποτήρι κρασί. Εχω τρακ...» έγραψε και... μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες είχε 18.412 followers.

Ο ίδιος ακολουθεί μόνο 11 - ανάμεσα στους οποίος ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο συμπρωταγωνιστής του στο «30 Rock» Τρέισι Μόργκαν, η φιξιόν περσόνα του σόου Τζένα Μαρόνεϊ και, φυσικά, ο Στιβ Μάρτιν.

Είναι ένα φαινόμενο να θέλουν οι star ξαφνικά να δημοσιεύουν τι βλέπουν, τι σκέφτονται, που είναι και με ποιους μέσα από το twitter. Ειδικά αυτοί που έχουν δείρει παπαράτσι που παραβίασαν την ιδιωτική τους στιγμή - όταν π.χ. έβγαιναν από ένα εστιατόριο. Τώρα έχουν πλέον τουιτάρει και τι έτρωγαν από το blackberry τους, την ώρα που το έτρωγαν.

Σήμερα, για παράδειγμα, ένας άλλος μεγάλος τηλεοπτικός σταρ (ο Νιλ Πάτρικ Χάρις) ζητούσε από τους followers του να στείλουν ευχές στον σύζυγο του γιατί έχει γενέθλια, ενώ ο Τζέρεμι Πίβεν πόσταρε φωτογραφίες ντυμένος με τα χρώματα της ομάδας του.