Buzz

Νέο τρείλερ για το «Cowboys & Aliens»

στα 10

Μπορεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον να μονοπωλεί το «παλιομοδίτικο» sci - fi «Super 8» του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, μια άλλη ταινία, όμως, που δεν φοβάται να χαρακτηριστεί γουέστερν επιστημονικής φαντασίας κάνει αισθητή την παρουσία της έναμιση μήνα πριν την έξοδο της στις αίθουσες.

Νέο τρείλερ για το «Cowboys & Aliens»
Χάρισον Φορντ και Ντάνιελ Κρεγκ εναντίον...εξωγήινων!

Στην Αριζόνα του 1873, ένας φτωχός και μόνος καουμπόι, ο Τζέικ Λόνεργκαν, ξυπνάει χωρίς να θυμάται τίποτα από το παρελθόν του, ενώ ένα μυστηριώδες βραχιόλι βρίσκεται ανεξήγητη γύρω από τον καρπό του. Με την είσοδο του στην πόλη Absolution μαθαίνει ότι είναι ένας θρυλικός εγκληματίας που καταζητείται από πολλούς, ανάμεσα στους οποίους και ο Στρατηγός Ντολαρχάιντ που ελέγχει ολόκληρη την πόλη...

Ολα αυτά θα προετοίμαζαν το έδαφος για ένα νεο-γουέστερν, αν λίγη ώρα μετά η πόλη δεν δεχόταν την επίθεση εξωγήινων που καταφθάνουν με εχθρικές διαθέσεις.

Βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel του Σκοτ Μίτσελ Ρόζενμπεργκ, το «Cowboys & Aliens» διαθέτει περισσότερα από ένα πλεονεκτήματα για να αποτελέσει την «έκπληξη» του φετινού καλοκαιριού: τον Ντάνιελ Κρεγκ εναντίον του Χάρισον Φορντ (βλ. νέο vs. παλιού Χόλιγουντ), το όνομα του Τζον Φαβρό στην σκηνοθεσία («Iron Man») και την Ολίβια Γουάιλντ («House», «Tron:Legacy») στον καθοριστικό γυναικείο ρόλο της ταινίας.

Ενα νέο τρέιλερ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των Spike Guys Choice Awards επιτείνει την αγωνία και οργανώνει ήδη fan bases που ζουν μόνο για να έρθει η 29η του Ιουλίου.