Buzz

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: μυστικός γάμος;

στα 10

Εδώ κι ένα 24ωρο έχουν φουντώσει οι φήμες στο διαδίκτυο: παντρεύτηκαν μυστικά ο Μπραντ και η Αντζελίνα;

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: μυστικός γάμος;

Το πιο διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι μετά από 8 χρόνια σχέσης και 6 βιολογικά και υιοθετημένα παιδιά είπε τελικά αυτό που θα σκότωναν τα περιοδικά όλου του κόσμου: «I do»! Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν οι φήμες που από χθες το βράδυ έχουν κατακλύσει τα sites: ανήμερα Χριστουγέννων σε μία μυστική τελετή στην βίλα της Ντόνα Κάραν στην Καραϊβική, παρουσία μόνο της ευρύτερης οικογένειας, ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί.

Φυσικά κι όλο αυτό μπορεί να διαψευσθεί τις επόμενες ώρες. Αλλωστε πόσες φορές τους είχαν μυστικά αρραβωνιάσει και παντρέψει στο παρελθόν;

Τα γεγονότα πάντως θέλουν σύσσωμη την ευρύτερη οικογένεια γονιών/αδελφών Πιτ-Τζολί (εκτός του Γιον Βόιτ) να καταφθάνουν στα Τερκς και Κάικος νησιά, όπου η σχεδιάστρια Ντόνα Κάραν έχει την Parrot Cay βίλα της (ένα σύμπλεγμα από βίλες θα ήταν ο πιο σωστός όρος) για να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εικοσιδύο συνολικά μέλη της οικογένειας αναφέρεται ότι μετακινήθηκαν για να βρίσκονται εκεί, κι αυτό από μόνο του πιστεύουμε ότι φούντωσε τις φήμες. Αλλωστε η Αντζελίνα, από την προηγούμενη άνοιξη, έχει φορέσει κι επισήμως το μονόπετρο, κάτι που έχει δημοσιογράφους και παπαράτσι άγρυπνους να περιμένουν την πρωτιά.

Πάντως, κανένα από τα σοβαρά sites δεν έχει να προσφέρει κάποια έξτρα πληροφορία κι έχει ενδιαφέρον πώς, όπου υπάρχει μόνο καπνός, πλάθεται με μεγάλη ευκολία η φωτιά: σελίδες επί σελίδων αφηγήσεις για το τι ακριβώς διαθέτει η βίλα της Κάραν, αλλά τίποτα περισσότερο.

Πάντως ένα γάμος θα έδινε ένα τέλος στις αδιάκριτες ερωτήσεις (μπορεί να βρεθείτε σε συνέντευξη Τύπου για τον Τέρενς Μάλικ και να είστε σίγουροι ότι ο Μπραντ Πιτ θα δεχτεί μία τέτοια ερώτηση από φεστιβαλικό δημοσιογράφο!) που για χρόνια πίεζαν την Τζολί και τον Πιτ για το πότε θα παντρευτούν και γιατί δεν το έχουν κάνει ακόμα. Το ζευγάρι είχε πολλές φορές δηλώσει ότι θα γίνουν και επίσημα σύζυγοι όταν αυτό θα «επιτρέπεται σε όλους», υποστηρίζοντας έτσι το αίτημα της queer κοινότητας για την νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων.

Πέρσι τέτοια εποχή όμως ο Πιτ είχε αναφέρει στο Hollywood Reporter ότι τα παιδιά τους πιέζουν: «Θέλουμε να παντρευτούμε. Μοιάζει να σημαίνει πολλά για τα παιδιά μας. Κάναμε πριν πολύ καιρό τη δήλωση πως δεν πρόκειται να το κάνουμε, μέχρι τη στιγμή που θα μπορούν όλοι να παντρεύονται. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε. Τα παιδιά το ζητούν επίμονα. Και μια τέτοια δέσμευση σημαίνει πολλά και για εμάς...»