Industry

Μπείτε πρώτοι στην περιπέτεια του «Τζακ, του Κυνηγού Γιγάντων»!

στα 10

Η Village και το Flix σας ανεβάζουν ψηλά στη φασολιά, εκεί όπου ζουν δικέφαλοι γίγαντες κι ο Τζακ προσπαθεί να κερδίσει το χέρι της πριγκίπισσας, με τις ευλογίες του Μπράιαν Σίνγκερ!

Flix Team
Μπείτε πρώτοι στην περιπέτεια του «Τζακ, του Κυνηγού Γιγάντων»!

Ο Μπράιαν Σίνγκερ αφήνει στο πλάι τους «Συνήθεις Υπόπτους» και το «X-Men» και αφηγείται ένα σκοτεινό, 3D παραμύθι, τον Τζακ και τη Φασολιά… μέσα από τον καθρέφτη!

Η παλιά κόντρα μεταξύ ανθρώπων και γιγάντων βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη που χωρίζει τους δύο κόσμους. Με το που ξαναπατούν το πόδι τους στη γη, μετά από αιώνες, οι γίγαντες διεκδικούν εκ νέου όσα κάποτε ήταν δικά τους, αναγκάζοντας τον Τζακ να παλέψει μέχρι τέλους για να τους σταματήσει. Ο Τζακ πολεμάει για το βασίλειο και τους ανθρώπους του, αλλά και για την καρδιά μίας γενναίας πριγκίπισσας. Και έρχεται αντιμέτωπος με γιγαντιαίους πολεμιστές, μπαίνοντας σε μία μάχη που θα κάνει και τον ίδιο θρύλο!

Ο Νίκολας Χολτ, το μικρό αγόρι του «About a Boy» που… μεγάλωσε και πρωταγωνίστησε στο «Αγάπησα Ενα Ζόμπι», είναι το αγροτόπαιδο – με χαριτωμένο, αγορίστικο σεξ απίλ – που με κίνητρο, φυσικά, τον έρωτα, τα βάζει με μεγέθη που κανείς ποτέ δε θα πίστευε ότι θα μπορούσε να νικήσει. Κοντά του, οι Γιούαν ΜακΓκρέγορ, Ελινορ Τόμλινσον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στάνλεϊ Τούτσι, Εντι Μάρσαν, Γιούεν Μπρέμνερ και Ιαν ΜακΣέιν.

Το «Τζακ, ο Κυνηγός Γιγάντων» βγαίνει στις αίθουσες στις 4 Απριλίου από τη Village. Ομως δέκα από εσάς μπορούν να κερδίσουν, αν όχι το χέρι της πριγκίπισσας, σίγουρα από μια διπλή πρόσκληση για να δουν πρώτη την ταινία, την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 20.00, στα Village Cinemas @ The Mall Athens, Αίθουσα 2, σε 3D! Για να διεκδικήσετε μία από τις προσκλήσεις, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα: Τζακ, ο Κυνηγός Γιγάντων. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 31 Μαρτίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τη Δευτέρα με email.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία και δείτε παρακάτω το τρέιλερ και φωτογραφίες στο gallery.