Buzz

Μάθιου ΜακΚόναχι: What is your problem?

στα 10

Ισως και κανένα, πια, μια και ο ηθοποιός μοιάζει να κάνει ξανά στροφή προς τους ενδιαφέροντες ρόλους, αρχής γενομένης με το «Killer Joe» του Γουίλιαμ Φρίντκιν.

Μάθιου ΜακΚόναχι: What is your problem?

Η νέα ταινία του Γουίλιαμ Φρίντκιν, το «Killer Joe», αναμένεται ότι θα κάνει την πρεμιέρα της στη Βενετία, αλλά όπου κι αν τη δούμε, μοιάζει να μας επιφυλάσσει μια έκπληξη, τον Μάθιου ΜακΚόναχι με δυνατή ερμηνεία σ’ έναν καλό ρόλο!

Δείτε παρακάτω ένα πρώτο κλιπ (προφανώς σε όχι ολοκληρωμένη επεξεργασία) που κυκλοφόρησε και θα συμφωνήσετε. Το «Killer Joe», σε σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ και Τόνυ, Τρέισι Λετς, εκτυλίσσεται στο Ντάλας κι έχει για κεντρικό του ήρωα τον Τζο Κούπερ, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που παράλληλα δουλεύει ως πληρωμένος δολοφόνος.

Οταν ένας 22χρονος ντίλερ (ο Εμίλ Χερς του «Into the Wild») ανακαλύπτει ότι κάποιος έκλεψε το προϊόν που έπρεπε να διακινήσει, πρέπει να βρει στα γρήγορα έξι χιλιάδες δολλάρια για να παραμείνει ζωντανός. Με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα του, σχεδιάζει να σκοτώσει τη μητέρα του και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της. Για να «προσλάβουν» τον Τζο Κούπερ να κάνει τη δουλειά και μια και δεν μπορούν να του δόσουν την προκαταβολή που ζητά, του προσφέρουν… την κόρη της οικογένειας για καπάρο σε είδος!

Εκτός από το «Killer Joe», ο Μάθιου ΜακΚόναχι θα πρωταγωνιστήσει προσεχώς στο «Bernie» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, αλλά και στο «Paperboy» του «Precious» Λι Ντάνιελς. Οπωσδήποτε, κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε στο Τέξας!