Buzz

Κουνέλια. Τρόμος. 3D

στα 10

Θέλοντας να σβήσει από το μυαλό μας τον Φρανκ, του «Donnie Darko» το «Rabbit Horror 3D» του Τακάσι Σιμίζου, μας συστήνει το πιο τρομακτικό λούτρινο κουνέλι που είδαμε ποτέ.

Κουνέλια. Τρόμος. 3D

Kαι μόνο η είδηση της συνεργασίας του σκηνοθέτη του «Ju-On», με τον Κρίστοφερ Ντόιλ, έναν από τους λαμπρότερους διευθυντές φωτογραφίας των ημερών μας, θα αρκούσε για να εξάψει την φαντασία μας.

Ομως το νέο θρίλερ του Ιάπωνα horrormeister κερδίζει πόντους, όχι μόνο από τον αλλοπρόσαλλο τίτλο του ( αν και στα αγγλικά ο επίσημος τίτλος είναι προς το παρόν «Tormented»), αλλά, κυρίως από την απόφαση του να πάρει στα σοβαρά, κάτι που θα μπορούσε εύκολα, να ακουστεί γελοίο.

Διότι ακόμη κι αν το «Rabbit Horror 3D», έχει μια ηρωίδα που περιφέρεται απειλητικά, ντυμένη κουνέλι, η ιστορία του (κι εκείνη η σκηνή που ένα πιτσιρίκι σκοτώνει με ένα τούβλο ένα λευκό κουνελάκι), μας προϊδεάζει για κάτι πιο σκοτεινό.

Σύμφωνα με την σύνοψη, ένα αγόρι του οποίου η οικογένεια βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, αρχίζει να δένεται υπερβολικά με το λούτρινο κουνέλι του, το οποίο πιστεύει ότι είναι ζωντανό. Αλλά μήπως είναι στην πραγματικότητα;

Σίγουρα πάντως είναι τρισδιάστατο. Αλλά δυστυχώς, όχι και το τρέιλερ.