Buzz

His & Hers αφίσα για το «The Disappearance of Eleanor Rigby»

στα 10

Κόκκινο και μπλε, εκείνη κι εκείνος, Τζέσικα Τσαστέιν και Τζέιμς ΜακΑβόι και λίγοι Beatles. Γιατί να μην ανυπομονείς για μια τέτοια ταινία; Γιατί ανυπομονείς για... δύο!

His & Hers αφίσα για το «The Disappearance of Eleanor Rigby»
Τζέιμς ΜακΑβόι και Τζέσικα Τσαστέιν στα γυρίσματα του «The Disappearance of Eleanor Rigby»

Η ιδέα, το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Νεντ Μπένσον, 33 χρόνων Νεοϋορκέζο που θα κάνει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του – ή, μάλλον και τις δύο πρώτες μαζί! Η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Τζέιμς ΜακΑβόι (αντί για τον Τζόελ Ετζερτον που είχε αρχικά ανακοινωθεί), υποδύονται την Ελινορ και τον Κόνορ Ρίγκμπι, σε δυο ταινίες που αφηγούνται την ίδια ιστορία, από τη γυναικεία και την αντρική πλευρά.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει ένα πλάνο, μία επίσημη φωτογραφία ή να μην ξέρουμε πού και πότε η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της, αλλά δηλώνουμε fans. Είναι οι Beatles, είναι η πρωτότυπη σύλληψη, είναι και το καστ που, εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές, φέρει τα ονόματα των Γουίλιαμ Χερτ, Βαϊόλα Ντέιβις, Μπιλ Χέιντερ, Τζες Γουίξλερ, Σίραν Χάιντς, Ιζαμπέλ Ιπέρ και Νίνα Αριάντα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το «The Disappearance of Eleanor Rigby» πρόκειται για «δύο ταινίες, συνυφασμένες για να ολοκληρώσουν μια ιστορία. Στις πιο όμορφες γειτονιές της Νέας Υόρκης, παρακολουθούμε τις διαδρομές της Ελινορ Ρίγκμπι και του άντρα της, Κόνορ. Οταν η Ελινορ ξαφνικά επιστρέψει στο πατρικό της και διακόψει κάθε επαφή με τον Κόνορ, θ’ αναρωτηθούμε τι διέλυσε μια σχέση που κάποτε έμοιαζε τόσο σωστή.

Διαβάστε περισσότερα για το «The Disappearance of Eleanor Rigby» εδώ και δείτε παρακάτω την ολόφρεσκη, πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας. Οχι, δε χρειάζεται να διαλέξετε πλευρά.

eleanor

Η Myriad Pictures αφαίρεσε την αφίσα προσωρινά, μέχρι να είναι έτοιμη η τελική μορφή της. Οσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν...